Vacak új gazdit talált

Abban reménykedve kerestem fel a beagle-club.hu honlapját, hogy négy hónapos Bigi kiskutyámat beagle-találkozóra vigyem, ahol majd végre játszótársakat talál.

Legtöbbet azonban viselkedése árul el múltjáról. Kutyákkal jól kijön, de az emberektől retteg. Lassan egy hete van nálunk, néha úgy érezzük, hogy egész egész sokat fejlődött kapcsolatunk, azonban elég egy apró zörej, hogy újra a sarokba bújva reszkessen. Amikor meglát engem vagy valamelyik családtagomat farokcsóválva rohan felénk, ám célja előtt néhány méterrel megtorpan és visszafordul. Azt gondolom, nagy fába vágtam a fejszémet, de reménykedem benne, egyszer újra bízni tud az emberekben, és normális életet élhet.

Itt láttuk meg Vacakot, aki új, szerető gazdára várt. Ő egy talált kutyus, akit az ideiglenes befogadói nem tudtak megtartani. Rövid családi megbeszélés után azonnal telefonáltam és néhány nap múlva már mentünk is érte. Természetesen Bigi is jött ” a nagy találkozóra”. Bár előre felkészítettek, hogy Vacak nagyon félénk, a valóság minden képzeletemetfelülmúlta. Hogy megtalálása előtt min mehetett keresztül, arról sebhelyei és műtéti hege árulkodik.


Landi Martina

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .