Varázslat kutyáknak

Holnap itt a Karácsony, a hangulatunk már megvan az ünnepléshez, de az igazi ünnep a Karácsony este, amikor együtt tölti a család a Szent estét. Ilyenkor mindannyian egy másik dimenzióba kerülünk, mindenki vár valamire a maga módján: valaki fehér karácsonyt remél, míg más egy vágya teljesülésében bízik, a gyermekek pedig a karácsonyt övező népi hagyományok szerinti, mesebeli lények érkezését várja, remélve, hogy idén megpillanthatja őt akár egy pillanatra is…

De mi a helyzet a kutyákkal?! Mit szólnának ők az angyalkákhoz, Jézuskához?!

Varázslat kutyáknak

Ezekben a varázslatos hangulattal teli napokban találtunk egy videót, amit a finn díjnyertes bűvész és mentalista Jose Ahonen „Varázslat kutyáknak” címmel jelenített meg Youtube csatornáján.

Vajon hogyan reagálnak a kutyák a varázslatra? Megtudhatjuk Jose Ahonen segítségével, aki videójában néhány kutya orra elől eltűnteti a jutalomfalatot. Lássuk:

A videónak második része is volt, és készül a harmadik. Jose Ahonen ezenkívül további vicces videókat ígér!

Ezek után kíváncsiak lennénk, mit szólnának a kutyusok, ha találkoznának egy angyalkával, karácsonyi manóval, vagy más ünnepi lénnyel?! Azt már láttuk, hogy hogyan várják a kutyák a Mikulást:

http://youtu.be/fnxKQTT9sGY

Vajon Karácsony este hogyan várakoznak a kis szőrgolyók?!

Küldd el nekünk Karácsonyi videód beagle kutyusodról és feltöltjük Youtube csatornánkra, a többi klubos beagle közé!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .