In memoriam Foltoska (2006-2010)

Foltoska emlékére!

Foltoska sétálgatott, kíváncsian bement egy üzletbe, ahol felsikítottak, itt egy beagle, és kihívták a gyepmestert, aki bevitte a telepre. Foltoskát bezárták, egyedül rácsok mögé egy kennelbe. De Foltoska nem érezte jól magát. Nem érezte jól magát, már akkor sem amikor Ildi a beagle fajtamentéstől meglátogatta, megszeretgette, megsétáltatta. Szomorú volt nagyon. Ildi nyugtalanul jött el, de csak 1 hét múlva tudott menni látogatni őt újra.

Közben teltek a napok, Ildi nagyon akart ennek a gyönyörű szép kutyusnak egy gazdit találni, ha lejár a 14 nap karantén a telepen, és az igazi gazdája nem jönne érte, akkor egy szerető gazdihoz költözhessen és boldogan élhessen velük. Sajnos Foltoska állapota a telepen napról, napra romlott. Nem evett-nem ivott egyre bánatosabb, egyre fáradtabb és egyre betegebb lett.

In memoriam Foltoska
Foltoska 2010. április 04-én átment a szivárványhídon túlra, ahol nem fáj neki semmi, ahol várták őt beagle társai, hogy boldogan kergethesse velük együtt a nyuszikat. Foltoska Isten veled!!! Égjen a gyerta Foltoska emlékére!

Kihívták az állatorvost hozzá megállapította, hogy depressziós a kutya. Szombaton Ildi rohant ki, hogy megetesse, megsimogassa, hogy ápolja a lelkét és erőt öntsön belé, már csak néhány nap és jön a szabadság, talált neki gazdit, aki türelmetlenül várta, hogy múljon el a karantén idő, és vihesse boldogan haza Foltoskát. De Foltoska nem bírta kivárni. Ildi kétségbeesetten hívott szombaton, amikor kivitte sétálni, hogy ő nem hagyja itt ezt a kutyát, mert ez itt fog elpusztulni, annyira bánatos.

Hazavitte húsvétra. Akkor derült, ki hogy Foltoska nagyon-nagyon beteg. Már nem maradt meg benne a víz sem, ételt nem fogadott el, azt kis vizet is mind kihányta valahányszor kortyolt egyet. Ildi rohant vele orvoshoz, kapott infúziót, aki megvizsgálta és azt mondta, hogy ez babézia, és az utolsó stádium, Foltoska menthetetlen. Majd Húsvét vasárnap délelőtt Foltoska szerető kezekben, Ildi ölelő karjaiban átment a szivárványhídon túlra, ahol nem fáj neki semmi, ahol várták őt beagle társai, hogy boldogan kergethesse velük együtt a nyuszikat.

Foltoska Isten veled!!!

Égjen a gyerta Foltoska emlékére
2010.04.04.

Szerette őt: Sima Ildikó beagle fajtamentő

Írta: Hebimami

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .