In memoriam Artur (2005-2014)

Artur-beagle
In memoriam Artur (2005-2014)

„Köszönjük a sok szép évet, amíg velünk voltál és szereteteddel és vidámságoddal elhalmoztál bennünket. Nem felejtünk el !”

Marcsi&Józsi és a gyerekek.

Oszd meg! Köszönjük!

10 thoughts on “In memoriam Artur (2005-2014)

 1. Részvétem!
  Kérem, adja meg az állatorvos nevét, aki kezelte Arturt epilepsziával, mi most lépünk erre a fájdalmas útra.
  Köszönöm

 2. Kedves Magdi!
  Köszönöm a részvétet. Elnézést, hogy csak most válaszolok, de azóta nem néztem bele a beagle-club honlapjába, még mindig nagyon fájdalmasak az emlékek. Artúr epilepsziája, csak decemberben kezdődött, összesen két nagy rohama volt. Viszont olyan idegrendszeri tünetek maradtak vissza, /gyógyszeres kezelés mellett is /- hogy minden 5-10 méter után elesett, hol oldalra, hol hátra. Sajnos még e mellett, nagyon súlyos, és fájdalmat okozó gerinc és csípődiszpláziás problémái is voltak ,ami most derült ki egy röntgen-felvétel után.
  Az állatorvos neve: Dr. Nyomárkay István Bp. IV. Bárdos Artúr utca
  Kívánok a kutyusnak még sok tünetmentes évet, a gazdinak pedig sok erőt a továbbiakhoz.
  Üdvözlettel: Marcsi

 3. Őszinte részvétem!Az ismerősöm kutyusánál is most kezdödtek el az epilepsziás rohamok másfél hónapja!4 éves beagle fiú.Nagyon kétségbe van esve most térnek át a Sevenal tablettára.Szeretném kérdezni hogy lehetne e önökkel beszélni erről a betegségről hogy ha egy kicsit is de többet tudjunk meg róla?Persze csak ha már könnyebben tudnak beszélni róla.Tudom mekkora fájdalom elveszíteni egy családtagot mert az nem pedigcsak egy kutya.De örökre velünk maradnak a szívünkbe!Mégegyszer őszinte részvétem és előre is köszönöm válaszát!Üdvözlettel:Klau

 4. Kedves Marcsi!
  Köszönöm a válaszát!
  üdvözlettel: Magdi

 5. Kedves Klau ! Köszönöm együtt érző sorait. Sajnos ez a betegség a beagle kutyáknál elég gyakori, de elérhető hosszú, tünetmentes állapot , ha a gyógyszeres kezelésre jól reagál. A mi esetünk nem általánosítható, ezért tanácsokkal sem szolgálhatok. A második roham után kezdtük gyógyszerezni, Phenoleptil tablettával. Sajnos közbe jöttek egyéb súlyos, fájdalmas , mozgásszervi betegségek, amik sokat rontottak az állapotán.
  Kívánok mielőbbi javulást a kutyusnak és kitartást a gazdiknak ! Üdvözlettel: Marcsi

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .