XIII. kerület, Kárpát utcai kutyafuttató

A kutyafuttató nagyon jó helyen, a Duna-parttal párhuzamosan, egy lakótelep melletti zöld övezetben helyezkedik el, a Margit-híd és az Árpád-híd közötti részen. A futtató nagy (hosszúkás) területe miatt, több kapun is be lehet menni a területére. Kérjük, mindig győzödj meg róla, ha a kaput kinyitod, nincs-e más négylábú a közelben, mert a futtató mellett forgalmas út található, nehogy  hirtelen kiszaladjon egy kutya érkezésedkor vagy távozásodkor! A futtató jól felszerelt kutyajátékokkal és padokkal, illetve sok a fa is a kerítés mentén, ezért a nagy melegben nem okoz gondot a tűző nap a sok árnyék miatt. Ha a Margít-híd felüli bejárattal szemben állunk, jobb kéz felé a lakótelep, bal kéz felé a Duna, illetve a Margitsziget található.

A kutyafuttatónak egyébként van egy igazán jól összekovácsolódott közössége is, akik időközönként programokat is szerveznek, és közösen kitakarítják az általuk Hélia Futinak nevezett futtató területét. A csapat példás összefogásának köszönhetően a futtató tiszta, kultúrált, és mára egy kis agility pályával is rendelkezik. A közösség weboldala: kutyafuti.hupont.hu

Kérjünk minden gazdit, aki a futtatót meglátogatja, szedje össze kutyája után a kutyagumit, hisz mindannyiunk érdeke, hogy a környék kutyáinak legyen egy karbantartott, használható kutyafuttatója! A futtató közösségét ezúton is üdvözöljük és önkéntes munkájukhoz sok sikert, kitartást kívánunk!

Ha jártál már itt, vagy ismered a futtatót, kérjük, mondd el a véleményed!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .