Nyerd meg a Foresto® nyakörvet, 2. forduló!

Tudtad, hogy a Foresto® a kullancsok és bolhák ellen jelenleg kapható, leghosszabb ideig védelmet biztosító nyakörv? A hagyományos nyakörvek hátrányait kiküszöbölve az újgenerációs Foresto® nyakörvek szagtalanok és vízállóak, és az esővíz, vagy a fürdetés nem gyengíti a hatásukat.

Tavasszal és ősszel a kedvező időjárásnak köszönhetően gyakran kirándulunk olyan zöld területeken, ahol kullancsveszélyre figyelmeztetnek, ezért ez a két évszak a kullancsok okozta betegségek szezonjának tekinthető. A fertőzött kullancsok által okozott legrettegettebb kutyabetegségek egyike az Babézia, ami azonnali, szakszerű kezeléssel gyógyítható,ám ennek hiányában a Babézia sajnos sok esetben végez a fertőzött kutyákkal.

Múltkori nyereményjátékunk folytatásaként ismét játékra invitáljuk a kedves beagle gazdikat! Játékunk 2. fordulójában most újra egy újgenerációs, kullancsok és bolhák elleni védelmet biztosító, szagtalan Foresto® kutyanyakörvet lehet nyerni, csupán követned kell a játék menetében leírtakat!

A játék menete:

  1. Olvasd el a játékszabályt!
  2. Az alábbi űrlap segítségével küldd be nekünk a helyes megfejtést!
  3. Duplázd meg esélyed és tölts fel egy receptet a gazdikreceptje.hu oldalon.
  4. A játék lezárult! Beküldési határidő: 2015. június 1. (Hétfő) 23:55 perc volt.
  5. Sorsolás a helyes megfejtők között: a beküldési határidőt követő két héten belül.
  6. A nyertest e-mailben értesítjük!

A Foresto nyakörvet nyerte:

  • S. Gábor, Maglód

Gratulálunk!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .