beigli

 • A Beagle Club Online szeretne mindenkit arra ösztönözni, hogy minél többet mozduljon ki otthonából kutyájával, hiszen a beagle nagy mozgásigényű, fáradhatatlan kutya, akit alaposan le kell fárasztani, hogy jól érezze magát! :)

  A mozgás emellett egészséges, ami esetünkben két legyet jelent egy csapásra, hiszen a kirándulások alkalmával és a kutyás programokon is kutya és gazdája együtt vehet részt. A mozgás márpedig mindannyiunknak jót tesz, így mind a kutya, mind az általa beiktatott, heti rendszerességű családi program üde fénypontja lehet a hétköznapjainknak!
  Beagle Club Online klubkártya
  A Beagle Club Online klubkártyát azért találtuk ki, hogy annak használatával ne csak kedvet akarjunk csinálni a gazdiknak, hanem valóban cselekvésre késztessük őket, hiszen együttműködő partnereinknél a klubkártya felmutatásával a Beagle Klub tagjai különböző kedvezményeket vehetnek igénybe!

  A kedvezmény a tagsági kártya felmutatásával vehető igénybe! A tagsági kártya felső részébe a kutya azonosítóját, alulra a gazdi nevét kell írni. Az azonosító a beagle-club.hu -n regisztrált felhasználóneved, amely csupa ékezet nélküli kis betűből áll és a kutya adatlapján, a profilkép mellett találod, egy @ -ot követően. Pl. Beigli azonosítója: @beigli.

  Ha nincs tagsági kártyád, a lenti képre klikkelve letöltheted és kinyomtathatod azt!

  További információ a kedvezményt biztosító partnereink weboldalán és elérhetőségein kérhető!
  Beagle Club Online Klubkártya

  Kedvezményt biztosító partnereink, avagy Beagle Club kártya elfogadóhelyek:

  Az Alfa Kutyaiskola Beagle Club tagoknak 15% kedvezményt biztosít!
  A Városi Kutyások Iskolája Beagle Club tagoknak 20% kedvezményt biztosít az alapfokú engedelmességi tanfolyam árából.
  A Boncsok Kft. Beagle Club tagoknak 5% kedvezményt biztosít!

  Várjuk további, kedvezményt biztosító partnereink jelentkezését!

 • Régebben már tettünk említést arról, hogy @beigli főnökasszonyunknak porckorongkopása van, ezért hiperaktív akaratai ellenére kímélnünk kell a hátát. Mivel most már a főnökasszony 2 éve nem közlekedik lépcsőn, […]