Base

Nevem:

Biggie

Fajtám:

beagle

Ivarom:

szuka

Színem:

bicolor

Születési év:

2007-02-28 00:00:00

Gazdim neve:

Holti Krisztina

Betegségem:

Egészséges vagyok

Bemutatkozom:

Biggie 2005.02.28-án született Jakabszálláson. Szerelem volt első látásra igaz, hogy egy tricolor kanért indultunk de nem bántam meg a döntésemet. Biggie az első kutyám és szerintem nagyon jó párost alkotunk.
Kiskorában se volt az a hiperaktiv, mindent szétszedek kölyök és a viselkedése azóta se változott.Rendkivül kiegyensúlyozott és kiszámitható kutya. Minden mozdulatát ismerem és olyan mintha csak beszélne hozzám. Ő vitt bele a kutyázásba és köszönök neki mindent, amire megtanitott. Nem is lehetett volna jobb első kutyám :)
Biggievel élvezzük az élet minden oldalát! A fenti képen látható az első csapa versenyünk eredménye. Nagyon jó szimata van és ennek az ösztönnek én mindig is teret adtam. Nagyon szeretem nézni ahogy nyomot követnek és végülis erre lettek kitenyésztve miért ne csinálhatná azt amit szeret. Amikor csak esélyünk van rá megyünk és csapázunk hiszen akkor vagyok boldog ha a kutyám is az.
Sose gondoltam volna, hogy az agility pályán is megjelenek. Tetszett maga a sport, jó volt nézni ahogy repkednek a kutyák az akadályok felett de magamat valahogy nem láttam benne. De mivel mindent ki kell próbálni egyszer, ezért mikor Biggie 4 éves volt elmentünk egy edzésre a Korona Agility SE csapathoz. (2009 tavasza) Nagyon bejött a dolog és rendszeressé tettük az edzéseket. Azóta megállás nélkül megyünk és első alkalmunk után fél évre rá már megizlelhettük a verseny izét is. Mondanom se kell, hogy azonnal megszállottak lettünk és nem birunk elszakadni tőle. Lassabban tanul Biggie mint Maya de lassacskán minden akadálya stabil lesz neki is és egyre szebben és élvezhetőbben fogunk a pályán mozogni. A gyorsaság és a kedv megvan a többi pedig az én munkám!
(2011.augusztusában Biggie junior európa bajnokságon 3. helyen végzett csapat futamban
2012.02.18-án Biggie A3 szintre lépett!)

Szabadidős tevékenységeim:

Agility, Dog Dancing, Kutyás frisbee, Egyéb

Kutyachip vagy kutyabiléta?

mindkettő

Weboldalam:

http://beagle-power.blogspot.com

Regisztrált:

2007-06-13