• állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Kutyanevelési tanácsok beagle gazdiknak csoport logójaKutyanevelési tanácsok beagle gazdiknak 7 év, 5 hónap óta

  SziasztokMajdnem egy eves a kutyusunk, es egy honap mulva nyaralni megyunk egy hetre, nelkule.Ferjem munkatarsa fog rja befogadni magahoz arra az idore.Hogyankeszitsuk fel a kutyust hogy ne nagyon sinylodje meg a valtozast?

  • Elsősorban ismerjék meg egymást majd éreztesse a kutyával,hogy nincs félivaloja és hogy szívesen játszik vele nyerje el a kutya bizalmát.

 • állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: A beagle kutyák ápolása (kutyaszőr, stb.) csoport logójaA beagle kutyák ápolása (kutyaszőr, stb.) 7 év, 10 hónap óta

  Sziasztok! A spot on bolhairto dobozara az van írva hogy másfél-két hónapig van hatása. Ha hetente fürdetem a kutyát, akkor is megmarad ez a hatás, vagy minden fürdetés után újra le kell kezelni?

  • Teljesen felesleges hetente fürdetni. A beagle szőre öntisztuló, ha csak bele nem fekszik valami undormányba, évente kétszer bőven elég fürdetni. Különben meg igen lemosod róla a védelmet, és újra le kell kezelned.

 • állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Kutyanevelési tanácsok beagle gazdiknak csoport logójaKutyanevelési tanácsok beagle gazdiknak 7 év, 10 hónap óta

  Sziasztok! Az én kutyám 5 hónapos és felfalná az egész világot. Az udvaron minden bokrot, kavicsot, botot meg kell kóstolni. Ez még ok is lenne, nincs veteményesem, viszont az már iszonyatosan zavar, hogy az utcán, parkban is ezt teszi. Lerágott almacsutka, eldobott mindenféle zacsik, papírzsepik meg megállapíthatatlan eredetű undorító cuccok a…[Olvass tovább]

  • Szájkosár jó ötlet! És póráz + figyelmes legyél. Neveld! Gondolj bele, hogy sajnálnád, ha felnyalna valami mérgező baromságot és elpusztulna!.

  • Én megtanítottam neki ( most 8 hónapos), hogy ha fujjj akkor fujjj! azonnal kiköpi.
   A rendszer porszeme az, hogy csak pórázon. Ha szabadon van, akkor elrohan vele és kiröhög. Ekkor nasiszacsi csörgetéssel 60-70%ban eltudom terelni a figyelmét a “cuccról”

   • Szia! Javaslom a következőt. A kutyusod nyakörvére köss egy zsineget, legalább 20 métereset,, ha elakadna majd kiszabadítod, habár nagyon ritkán fordul elő a szabadon sétáltatás közben, hiszen figyelsz rá folyamatában. Mikor ez eb megfelejtkezik róla, hogy rajta van, akkor meg fog lepődni hogy meddig elér a “kezed.” egyszerűbb is befog…[Olvass tovább]

   • Nálam ugyanez a gond, mindent felzabálna, még a cigarettacsikket is. Ha pórázon van, akkor természetesen vissza tudom magamhoz húzni, és kiköpetni vele, de sok esetben mire oda tudom magamhoz húzni, és a szájához nyúlni, már lenyelte az éppen aktuális cuccot. De ilyenkor legalább azt el tudom érni, hogy meg tudom büntetni.
    De én is jártam úgy, h…[Olvass tovább]

  • Javaslom az elektromos nyakörvet. Amikor olyat vesz a szájába, ami tilos, kap egy impulzust (egy pici áramütés), majd parancsszóra kiköpetni vele. És mielőtt bárki megszólna én is használom a saját beaglemen, és persze magamon is teszteltem a készüléket.

 • megváltoztatta a profilképét 7 év, 10 hónap óta

 • regisztrált tag lett 7 év, 10 hónap óta