Oszkár 3 hónapos

” Egy kis helyzet jelentés: Oszkár már elmúlt 3 hónapos, eleven, vagány, igazi beagle. Nemrég elkezdtünk kutyaoviba járni, ahol bruttó 20 másodpercébe telt, hogy a kistestű kutyáktól áttegyék a naaaagyon nagy kutyák közé. Szörnyen játékos, mindenkivel barátságos, bár még a modorán van mit csiszolni :-). A bútoraink is közelebbi kapcsolatba kerültek vele: ameddig elérte totál leamortizált egy kárpitozott ajtót; éjjeliszekrények és ágy sarkak, egy napszemüveg és néhány zokni is megbánta, hogy arra járt. Kitaláltuk, hogy bekenjük citromlével a bútorok szélét, mondván attól majd fanyalog egy sort és békén hagyja, azóta nyalogatja az összeset. Ugyanez történt a fogkrém esetén is. Szerintem a jég hátán is megélne. :-)

IMG_0376

Most épp a szobatisztaságra gyúrunk, de egyelőre csak mi, gazdik, őt egyelőre ez a téma nem mozgatja. Egyre szófogadóbb (a tükrös ovi nagyon sokat segít) már póráz nélkül is sétáltatjuk, ha nincs futó, biciklis, gyerek, kutya, autó, szösz 20 méteres körzetben. :-) Úgy vagyunk vele, mint a borsó, meg a héja.” @zsofi26


Küldd be TE is kutyád akár hétköznapi történetét, – legyen az vidám, szomorú vagy tanulságos – és megosztjuk weboldalunkon. Képes leírásaitokat a beaglekepek kukac gmail.com -ra várjuk vagy a Gazdik Küldék-ben.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .