Alex beagle videói

„2014 Március hónapban született Bakonycsernyén. Áprilisban, Húsvétkor került hozzánk Ordacsehibe egy Balaton déli partján fekvő kis faluba. A beaglere jellemző boci szemeivel és aranyos kis pofijával hamar belopta magát a család szívébe és családtaggá vált.
Nagyon szeret sétálni, új dolgokkal megismerkedni (bár először természetesen meg kell ugatni azt az ismeretlen dolgot). Otthon a saját akaratát akarja érvényesíteni, ha nem őnagysága kénye kedve szerint mennek a dolgok akkor rendszerint bosszúállás következik mindenféle beagle módszerrel (lopás, ugatás, lukak készítése a kertben, vagy a rongálás :D ). Gyerekekkel, cicákkal és persze nyuszikkal is jól kijön. Nagyon okos és imádni való kutyus még akkor is ha rosszat csinál és minden egyes percet becsülünk amit velünk tölt :)” @Alibaba1

nyul_alex_beagle

Alex beagle videók: lejátszási listája


Legyen a Te kutyádnak is lejátszási listája a Beagle Club Online csatornánkon! Küldj videókat a beaglekepek@gmail.com-ra és megosztjuk a YouTube csatornánkon.

 

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .