Hova vihetem magammal a kutyámat?

Bár most ismét lehűlt kicsit az idő, a tavaszi nap sugarai már nem egyszer megsimogattak kacéran, ki-­ki csalogatva minket a szabadba. Lassan megkezdődik tehát a kutyások főszezonja: a vigyorgó kutyaarcok és a félrelógó nyelvek ideje.

A kérdés csak az, hogy hol „eregethetnénk” kedvünkre beagle kutyánk tapsikoló fülecskéit? Vajon merre induljunk, ahol nem szólnak ránk azért, mert hat lábon érkezünk?

Szerencsére ma már számos kutyabarát hely létezik, ahol nem diszkriminálják a kutyákat, és nem várják tőled, hogy bezárd a kedvencedet a lakásba, míg te elmész otthonról, sőt! Néhol friss vízzel, esetleg még ropogtatnivalóval is várják a négylábúakat.

Sajnos azonban ezek a kutyabarát helyek sok esetben külterületeken, vagy eldugott helyeken vannak, és a legrosszabb, hogy nem feltétlenül kutyabarát helyként hirdetik magukat, így hírük sok esetben nem jut el azokhoz a vendégekhez, akiknek a legnagyobb szükségük lenne ilyenre: a gazdikhoz.

Szerencsére azonban erre a problémára van egy fantasztikus megoldás, egy igazi kutyabarát weboldal​, amely minden létező kategóriában összegyűjtötte, és jelenleg is gyűjti nekünk a kutyabarát helyeket, legyen az egy étterem, kávézó, cukrászda, szálloda, vagy bármi más. A weboldal segítségével mi kutyások elejétől a végéig megszervezhetjük kirándulásainkat, vagy feltérképezhetjük, hová üljünk be kávézni, ha éppúgy tartja kedvünk.

A kutyabarat.hu visszaadja a gazdik és kutyáik szabadságát. Segítségükkel számunkra is ismét természetessé válik a városi közlekedés, a fogyasztás és a nyaralás, valamint további, a kutyákat és kutyatartókat érintő érdekességeket olvashatunk ezen a weboldalon.

Készüljünk fel a jó időre; gondoskodjunk időben kedvencünk kullancs elleni védelméről, és reptessük kutyáink füleit a szabadban úgy, hogy többé nem gond a kirándulás után fáradtan beülni valahová!

Dugjuk ki az orrunkat a lakásból, hiszen hamarosan itt a tavasz és ezentúl nem maradunk segítség nélkül, ha kutyás szabadidős programokat keresünk! Bátran induljunk el kutyánkkal együtt nyaralni, kirándulni, vagy akár csak fagylaltozni, hiszen ha direkt kutyabarát helyre megyünk vendégeskedni, nem kell többé tartanunk a rosszalló tekintetekről, és a beszólásoktól!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .