1600 Watt a kutyaszőr ellen

A főnök elrendelte a nagytakarítást. Utasításának eleget téve kiporszívóztuk lakosztályát. Babzsák fekhelyét meglepetésünkre 100%-osan sikerült szőrteleníteni, ami óriási előny az eddig használt fekhelyeihez képest. A porszívózást követően ellenőrizte a munkánkat, majd elégedetten feküdt bele ismét a zsákba.

Ahogyan azonban a szépségért is meg kell szenvedni – szokták mondani, a tiszta fekhelyért is áldozatot kell hozni: főnökasszonyt meg kellett kérnünk, hogy egy kis időre még hagyja el lakosztályát, mert a fekhely külső, szőrtől megtisztított huzatát ki szerettük volna mosni.

Kutyafekhely szőrtelenítés után
Szőrtelen kutyafekhely

Beigli kutyát ilyenkor persze cseppet sem kell félteni, hiszen van neki pótfekhely is, azonkívül őelkényeztetettsége hamar feltalálja magát, és míg a fekhelyének huzata a mosógépben van, ill. szárad, legrosszabb esetben is felkéredzkedik alkalmazottjai valamelyikének az ölébe.

A babzsák fekhely másik nagy előnye, hogy “baleset” esetén a huzatok kimoshatók, mindössze a töltőanyagot kell kicserélni egy ilyen helyzetben: ami azért nyilván nem mindennapos dolog. A fekhelyek egyik legfontosabb tulajdonsága legalábbis szerintünk a kényelem mellett a tisztíthatóság!

Az alábbi videó kedvéért szerettünk volna egy látványos kutyaszőr takarítást, ezért a fekhelyen hagytuk eluralkodni a káoszt, de a főnökünk ránk parancsolt, hogy ez nem mehet így tovább!

Cégek jelentkezését Várjuk termék tesztelésre!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .