A beagle, aki nap mint nap egy bébi oposszum ölelését élvezi

A természet egy csoda. Az állatvilágot is beleértve. Számtalan példát láthattunk már arra, hogy a kutya az ember legjobb barátja, hiszen Lassie hazatér, a Hacsikó a hűség mintaképe és számos eset cáfolja, hogy a kutyák és macskák ellenségei lennének egymásnak. Az internet tele van cuki együttalvós kutya-cica képekkel, de ilyet még nem pipáltál! Az ausztráliai Hamiltonban Molly, a beagle különleges kapcsolatot ápol az örökbefogadottjával, aki nem más, mint egy bébi oposszum.

Molly, a beagle
Molly, a beagle

Az oposszumok azelőtt nem voltak különösebben ismert állatok, de 2006-ban, amikor a második Jégkorszakot mozivászonra vitték, ez az állatka örökre bevésődött az emberek fejébe. Hisz ki ne emlékezne a „bármikor meghalni képes” két jómadárra, Ropszra és Eddire, az oposszum-ikertestvérekre?! Mollyt épp egy ilyen jóképű kisfickóval, hozta össze a sors, miután elveszítette kicsinyeit. A beagle mindenhol kétségbe esve kereste a kölyköket, majd pár nappal elvesztésük után egy mama nélkül maradt bébi oposszumot sodort útjába az élet. Possz – ahogy a kis oposszumot hívják – felugrott Molly hátára, átölelte és azóta elválaszthatatlanok. Így Molly az oposszum állandó ölelésében ismét boldog.

Az oposszum éjszakai állat, de Possz még kicsi a vadászathoz. A felnőtt oposszumok pont mint az animációs filmben, farkukkal kapaszkodva fejjel lefelé lógnak a fán és az is igaz, hogy ijedtükben halottnak tudják magukat tettetni. Possz éjszaka a környéken alszik egy fán. Molly pedig minden napkeltekor odamegy a fához és a fa alatt ülve várja kis barátja ébredését. Nagyon erősen emlékeztet ez valamire, nem igaz? A kis oposszum akár egy „egyujjas kifordított bundkesztyű”, alszik a fán, majd kísérgeti Mollyt. Bizony, Pom-Pom meséje mindennél cukibb igaz történetben kelt életre, ahol Pom-Pom szerepében Possz ül az ágon, Picúrt pedig egy beagle helyettesíti.

Molly, a beagle és az oposszum

Forrás: 9news.com.au

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .