A szoborvadászatra küldött összes kép

Az eddigi összes kép, amiket Magyarországon és világszerte találtunk. Kizárt dolog, hogy csak ennyi kutyás szobor  van a Földön, segítsetek a többit is megtalálni! Nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy kutyás szobrot találjon az ember! Nos, valaki? :)

Összes kutyás szobor
Összes kutyás szobor

Képet beküldeni a szokásos módon emailben várjuk. Email címünk: beaglekepek után írandó: @gmail.com

Oszd meg! Köszönjük!

8 thoughts on “A szoborvadászatra küldött összes kép

  1. Amit még találtam: 1. Szolnok, Fő tér, „Fiú kutyával” Kligl Sándor alkotása, 2008-ban állították fel. 2. Budapest XII. ker, Rege út, (Nagyon szépen ápolt kertben a Fogaskerekű végállomásánál. Kintről alig látni.) „Kutyás fiú” Vastagh Éva alkotása, 1939-ben állították fel. 3. Budapest IV. ker. Vécsey Károly u. 120. (Az utca végében a vasútállomáshoz közel) „kutyaszobor” ismeretlen alkotó. 4. Budapest, Városliget (A Kis Vidámparkban), „Fekvő kutya (Dog)” Istók János alkotása.5. Szombathely egyik legforgalmasabb csomópontjában a Waldorf iskola előtt, Párkány Raab Péter-szobor, a pecás kisfiú és a pulikutya, 2010-ben állították fel. 6. Szombathely, Zanati u. 4. Az állatkórház előtt található Cézár kutya szobra.7. Budapest, Kossuth téri metrómegálló peronján, „Teiresziasz, a vak jós kutyával” Oláh Mátyás László alkotása, 2005-ben készült. Na egyenlőre ennyi. De még kutakodok.

  2. Kaposváron is van az Ady Endre utcán egy vadászkutyás szobor :)

  3. Nem én, hanem anyósék. Mi „csak” 500 km-re lakunk Kaposvártól ;)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .