Óriási játék ötlet kotnyeles kutyáknak

Régebben már tettünk említést arról, hogy @beigli főnökasszonyunknak porckorongkopása van, ezért hiperaktív akaratai ellenére kímélnünk kell a hátát. Mivel most már a főnökasszony 2 éve nem közlekedik lépcsőn, (csak ölben!), ezért egy éve tünetmentes, és szerencsére mondhatjuk, hogy teljesen „visszatért” az igazi énje.

Ez azonban azt jelenti, hogy újra hozza a játékait, amikre sajnos sorra nemet kell mondanunk, de legalábbis csak módjával játszhatunk vele, tartva attól, hogy a huzamos játék esetleg árthat a hátának…

Mindez nagyon nehéz, mert Beigli régóta teljesen tünetmentes, és a szívünk szorul össze, ha arra gondolunk, hogy régen több találkozón is előfordult, hogy csapattársaival együtt ő volt a találkozó bajnoka! Most ugyanez a bajnok néz vissza ránk boci-szemeivel, mégis a legtöbbször tiltásra kényszerülünk…

A fentiek miatt olyan játékot kellett neki találnunk, ami nemárt neki, mégis kíváncsivá teszi, és az sem utolsó, hogy mi is jól szórakozunk… Tegyük félre tehát a szomorúságot és bízzunk benne, hogy őnaccsága egész hátralevő életében fájdalommentesen játszhatja velünk az ehhez hasonló játékokat…

Az új játék neve: Orr-lyuk

Röviden a Beagle Orr-lyuk videó tartalmáról

Bár a beagle nagy szimatmester, azért előfordul, hogy a gazdi vezeti őt az orránál fogva! Természetesen nem arra gondolunk, amikor a tanító úr a fülénél fogva rángatja ki Pistikét a tanteremből, itt erőszaknak helye nincs, hiszen csupán ösztönről / érzelmekről van szó!

A beagle kiválóan érzi pl. ha éhes, vagy ha beagle van a közelben. A jó szagokat és az éhség érzetét többnyire két lyukú, izgő-mozgó, csavarodó orr-radara jelzi számára, míg X méteres körzeten belüli „cimbora” megjelenéséről tökéletesen kifinomult, néhány fehér szőrszálban végződő, fara felett elhelyezkedő antennája tájékoztatja…

Tettünk egy kísérletet arra, hogy vajon orránál fogva vezethető-e a beagle?! Mi magunk sem tudjuk, ki élvezte jobban a játékot, őnaccsága, vagy mi?!

Az alábbi Beagle Orr-lyuk c. felvétel sorozatunk első része. Ha tetszik, kérjük, iratkozz fel Youtube csatornánkra, hogy a következő részeket is láthasd!

Beagle Orr-lyuk (Beagle nOstril) 1.

Beigli természetesen szabad akaratából üti bele mindenbe az orrát, így volt ez most is. Nem bántottuk őt és nem kényszerítettük semmire! Kérjük, ha ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy te is készíts egy ilyen videót a kutyádról, (meg tudjuk érteni!) kérjük, semmit ne erőltess és ne kényszeríts rá!

Várjuk videóitokat a beaglekepek (@) gmail.com -ra!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .