Készülünk a karácsonyi fotópályázatra…

Dobozos Beigli (Fotópályázat előkészületek)A szűk családi körben eltöltött Karácsony után lót-fut az ember a rokonokhoz, barátokhoz, imitt-amott is elfogyasztani az ünnepi ebédet. Ezen alkalmak kiválóak arra, hogy fényképet készítsünk beagle kutyánkról a vendégségekben, hiszen mindenhol akad egy óvatlan pillanat, amikor az eb lopja a szaloncukrot, felkergeti a karácsonyfára a macskát, vagy eltünteti a karácsonyi beigli maradékot…

E-pillanatokra (természetesen ésszerű határokon belül!) nagyon ki vagyunk éhezve, nagyon szeretjük a beagle csínytevéseit, amin jókat lehet derülni. A beagle sokszor tör borsot az orrunk alá, és bár néha kicsit haragszunk rájuk, azért a haragunk hamar elszáll, hiszen az igazi beagle gazdiknak van humorérzéke!

A fenyőfa borítgatós családlátogatások után azonban jól esik visszahúzódni otthonunkba, és lehiggadni egy kicsit, nézni a tévét és majszolni a sok finomságot…

Miután kipihentük a karácsonyi rohanás fáradalmait, marad egy kis idő arra, hogy mi, beagle-sek együtt is ünnepeljünk egy kicsit! Minden év végén, az ünnepek alatt lehetőség nyílik rá, hogy az addig készült karácsonyi képek közül egyet beküldjetek nekünk, ezzel versenybe szállva a többi beagle gazdival, akik szintén ezt fogja tenni.

Ilyenkor természetesen NEM profi fényképeket várunk, hiszen nem minden gazdi fényképész. Amit mi várunk és a legjobban értékelünk, az a humor, ami nem áll messze a beagle kutyáktól, így csak annyi a feladatunk, hogy a megfelelő pillanatban kattintsunk!

Mi már nagyon várjuk az idei Karácsonyi Beagle Fotópályázatot, főnökasszonyunk így készül rá:

Beigli

Beigli személyesen ellenőrizte a nyereményeket, mindegyik  átment a „minőség ellenőrzésen”. Természetesen a csomagolás is szigorú ellenőrzésen ment keresztül, kívülről-belülről!

Egy kis segítség az idei fotópályázathoz: A beküldött képnek feltétlenül tükröznie kell a karácsony, a mikulás, vagy a szilveszter hangulatát! Csak az ilyen kép küldője nyerhet!

További részletek a fotópályázatról hamarosan! Addig is tekintsétek az előző évi fotópályázat képeit!

Te idén részt veszel a Karácsonyi fotópályázatban?

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .