Hogyan etessük egészségesen a kutyánkat?

A kutya etetéséről már nagyon sokszor esett szó, mégis tele vagyunk kérdésekkel, hiszen kedvencünk akármilyen jól nevelt, mindig mindenbe beleüti az orrát. Legfőképp az edényekbe és tepsikbe szeretné – de természetesen mindent mi sem engedhetünk neki! Dr. Fodor Kinga: Mit egyen a kutyám? c. kézikönyvében a kutyák helyes táplálásáról olvashatunk, és végre megkapjuk a válaszokat a kutya etetésével kapcsolatos, megválaszolatlan kérdéseinkre!

Ezt a minden gazdi számára hasznos könyvet most te is megnyerheted, mindössze egy kérdésre kell válaszolnod az alábbi űrlap segítségével! A helyes megfejtők között 3 x 1 db Dr. Fodor Kinga: Mit egyen a kutyám? c. könyvet sorsolunk ki a Duna Könyvklub felajánlásával.

A könyvből megtudhatjuk többek között, hogy általában mivel ajánlott etetni az ebeket, hogy hányszor kell etetni őket egy nap, és miből mennyit adjunk nekik.

Játék menete

  1. Olvasd el a játékszabályt!
  2. Az alábbi űrlap segítségével küldd be nekünk a helyes megfejtést!
  3. Duplázd meg esélyed, tölts fel egy receptet a gazdikreceptje.hu oldalra!
  4. Beküldési határidő: 2015. május 1. volt.

Az űrlap már nem látható, mert a játék beküldési határideje lejárt!

Nyertesek

  • Cs. Albertné, Tata
  • B. K. Flóra, Budapest
  • M. Éva, Budapest

A nyerteseket e-mailben értesítettük! Gratulálunk!

Mit egyen a kutyám?
Dr. Fodor Kinga: Mit egyen a kutyám?

További információk a könyvről

„A kézikönyv segítséget nyújt mind a kutyatulajdonosnak, mind állatorvosnak, állateledel-kereskedőnek, hogy házi kedvenceink gondozása, ellátása során ne essünk abba a hibába, amellyel saját magunknak is ártunk: hogy tudniillik mint szeretett családtagot ellátjuk minden földi jóval, minek következtében jólléti társadalmunkban a kutyák elhízása is mindennapos jelenség.

A szerző, aki maga is állatorvos, hasznos tanácsokat, példamenüket, recepteket ad kedvenceink táplálására, felhívja ugyanakkor az érdekeltek figyelmét arra, hogy minden kutya sajátos, egyszeri és megismételhetetlen önálló egyéniség, külön-külön kell megkeresni és megtalálni a megfelelő módszert, adagolást.”

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .