Felügyelt kutyafuttató Budapesten

Néhány napja történt sétánk során egy izgalmasnak ígérkező molinót láttunk meg a XI. kerületi Lágymányosi-öböl közvetlen szomszédságában, a Rákóczi híd budai hídfőjénél. A reklámfelületen már messziről körvonalazódott egy kutyafej, ami nekünk, kutyásoknak mindenképp ígéretes, főleg, mert a Lágymányosi-öböl részét képező Kopaszi gát területén megfeledkeztek a kutyásokról. (Bár az obol.hu házirendje még mindig említést tesz a Hengermalom út felőli kutyafuttatóról, a kutyáknak szánt területet már nem jelöli semmilyen tábla.)

A molinóhoz közeledve olvashatóvá vált, hogy a kutyás zárt terület bizony, egy kutyaiskola, méghozzá a Városi Kutyások Iskolája. A név tökéletesen megállja a helyét, hiszen Budapesten zöld terület hiányában sajnos a kutyaiskolák zöme a külvárosokban található, pedig jócskán lenne igény a zárt kutyafuttatókra a belvároshoz közelebbi, illetve megközelíthetőbb helyeken is!

Városi Kutyák Iskolája

A Városi Kutyások Iskolája tökéletesen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A parkolás biztosítva van a Lágymányosi-öböl bejáratánál, a helyszín zárt és zöld környezetben van, a Dunához közel. Ráadásul ez a könnyen elérhető kutyaiskola nem csupán kutyakiképzéssel foglalkozik, a területen kutyaovi is üzemel. Az egyik legfantasztikusabb ötlet, hogy bevezették a „felügyelt kutyafuttató” szolgáltatást, ami óriási hiányt pótol a környéken.

A Városi Kutyások Iskolája ráadásul most egy ingyenes nyílt nappal kedveskedik azoknak, akik kedvet kaptak kedvencük taníttatásához, vagy egyszerűen csak körül szeretnének nézni a kutyaiskolában, esetleg épp a kutyaiskola választás előtt állnak. A kutyaiskola ugyanis 2014. április 27-én, vasárnap 8:00 órától szeretettel meghív minden kutyást egy Ingyenes Duna-parti kutya partyra, ahol különböző bemutatókkal várják a négylábúakat és a gazdáikat!

Városi kutyások

A kutyaiskola továbbá minden Beagle Club tagnak 20% kedvezményt biztosít az alapfokú engedelmességi tanfolyam árából. Az engedmény a Beagle Club Online klubkártya felmutatásával vehető igénybe! Ha mindez nem lenne elég, tájékoztatásul közöljük, hogy a kutyaiskola vezetője egy beagle keverék kutyus; Bogyó gazdája, így vélhetően tud egyet, s mást a beagle kutyákról…

A kutyaiskola Pestről autóval a Rákóczi-hídon át közelíthető meg, tömegközlekedéssel pedig a 103-as autóbusszal. A buszról a Kopaszi Gát állomásnál kell leszállni.

Budáról autóval a Budafoki útról a Dombóvári útra kanyarodva, a Kopaszi-gát felé, míg tömegközlekedéssel a 33, 33E, 103, 233E jelzésű autóbuszok valamelyikével lehet megközelíteni az iskolát. A járművekről a Dombóvári úti megállónál kell leszállni.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .