Beagle Club Online klubkártya

A Beagle Club Online szeretne mindenkit arra ösztönözni, hogy minél többet mozduljon ki otthonából kutyájával, hiszen a beagle nagy mozgásigényű, fáradhatatlan kutya, akit alaposan le kell fárasztani, hogy jól érezze magát! :)

A mozgás emellett egészséges, ami esetünkben két legyet jelent egy csapásra, hiszen a kirándulások alkalmával és a kutyás programokon is kutya és gazdája együtt vehet részt. A mozgás márpedig mindannyiunknak jót tesz, így mind a kutya, mind az általa beiktatott, heti rendszerességű családi program üde fénypontja lehet a hétköznapjainknak!

Beagle Club Online klubkártya

A Beagle Club Online klubkártyát azért találtuk ki, hogy annak használatával ne csak kedvet akarjunk csinálni a gazdiknak, hanem valóban cselekvésre késztessük őket, hiszen együttműködő partnereinknél a klubkártya felmutatásával a Beagle Klub tagjai különböző kedvezményeket vehetnek igénybe!

A kedvezmény a tagsági kártya felmutatásával vehető igénybe! A tagsági kártya felső részébe a kutya azonosítóját, alulra a gazdi nevét kell írni. Az azonosító a beagle-club.hu -n regisztrált felhasználóneved, amely csupa ékezet nélküli kis betűből áll és a kutya adatlapján, a profilkép mellett találod, egy @ -ot követően. Pl. Beigli azonosítója: @beigli.

Ha nincs tagsági kártyád, a lenti képre klikkelve letöltheted és kinyomtathatod azt!

További információ a kedvezményt biztosító partnereink weboldalán és elérhetőségein kérhető!

Beagle Club Online Klubkártya

Kedvezményt biztosító partnereink, avagy Beagle Club kártya elfogadóhelyek:

Várjuk további, kedvezményt biztosító partnereink jelentkezését!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .