Ingyenes Duna-parti kutya party Budapesten!

A Városi Kutyások Iskolája szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2014. április 27-én megrendezésre kerülő, ingyenes kutya partira, amely a Duna-parttól nem messze, a kutyaiskola területén kerül megrendezésre, a XI. kerület, Vízpart utcában, a Lágymányosi-öböl mellett.

Kutya Party a Duna parton!

Programok

  • 08:00 – 09:00 Szocializációs foglalkozás.
  • 10:00 – 11:00 Kutyaovi kiskutyáknak ahol kedvükre játszhatnak. A játék közben a gazdik is tanulhatnak pár dolgot a kutyatartásról. A kutyaovi 7 hónapos kortól vehető igénybe.
  • 11:00 órától közös trükktanulás, közben agility bemutató, szaktanácsadás, illetve a rendezvény teljes ideje alatt üzemel a kutyafuttató.

A partin a részvétel ingyenes, de az oltási könyv kötelező! A jó időt megrendeltük, enni és innivalót, jutalomfalatot mindenki hozzon magával, illetve ne feledkezzen meg senki a kullancs elleni védekezésről sem! Kérjük továbbá, hogy mindenki hozzon magával bőr vagy szövet pórázt, nyakörvet/hámot)! Aki szeretne részt venni a közös trükk tanuláson, nekik szükségük lesz jutalomfalatra, és egy klikkerre is!

A partiról készült képeket itt lehet feltölteni! Várjuk továbbá a rendezvényről készült beszámolóitokat, valamint videóitokat is a beaglekepek kukac gmail pont com emailcímen! Felmerülő kérdéseid esetén érdeklődj a kutyaiskola weboldalán található elérhetőségek valamelyikén!

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk, várjuk a képeket és a beszámolókat!

Városi kutyások

Figyelem!

Adataink tájékoztató jellegűek! Kérjük, amennyiben részt kívánsz venni a rendezvényen, érdeklődj a szervezők által megadott elérhetőségeken az esetleges változások miatt! A Beagle Club Online nem vállal felelősséget a rendezvényhez kötődő semmilyen helyszín, időpont, program, vagy egyéb változásért, annak elmaradásáért, az esetleges elírások miatt bekövetkező károkért!

Továbbá nem vállalunk felelősséget a rendezvényen történő esetleges balesetekért, károkért. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .