Goodiebox: Meglepetés doboz kedvencünknek

Ha házi kedvencünkről van szó, szeretnénk az igényeinek megfelelő és a lehető legjobb minőségű termékeket megadni nekik, mindent, amire szükségük van. Manapság azonban az óriási választékból nehéz megítélni, mi az, ami tényleg jó a kutyusnak.

A közértekben és a hipermarketekben kapható kutyaeledelek olcsóbbak, de többek szerint kevésbé jó minőségűek, mint a kutyás szakboltokban megvásárolható társaik. Mások azt mondják, a hipermarketek kutyatápjai valójában drágábbak, hiszen abból többet fogyaszt el a kutya.

goodiebox
A meglepett Charlie kutya

A tápok után említést kell tennünk a jutalomfalatokról, a vitaminokról és a kutyajátékok végtelen kínálatáról. Ember legyen a talpán, aki meg tudja ítélni, mi az, ami valóban szükséges az ebnek, és mi a haszontalan kacat.

Ha egy picit is hallgatunk a közvéleményre, vagy a szakemberekre, a jó minőségű termékekért és tápokért szakboltokba megyünk, ahol azonban képesek vagyunk több órát eltölteni, nem beszélve, a vásárolni nem tervezett, további termékekről, amik menet közben megtetszenek.

A webshopok kiváló megoldást kínálnak; megkímélnek a cipeléstől, ám a házhozszállítás a vásárolt áru értékétől függően pénzbe kerülhet, ami ismét többletet jelent, nem beszélve arról, hogy a szakboltokhoz hasonlóan a webshopok kínálatát látva is hamar elcsábulunk egy-egy aranyos játék, vagy trendi nyakörv láttán.

A kutyának szükséges mindenfélét szerencsére most már lehetőségünk van dobozban is megvásárolni, méghozzá válogatás és elcsábulás nélkül! Létezik ugyanis egy szolgáltatás, amely a kutyáknak szükséges termékeket egy dobozban szállítja házhoz!

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy sorban állás és cipekedés nélkül fix összegért egyben jussunk hozzá azokhoz a termékekhez, amikre kedvencünknek szüksége van. A dobozok tartalmát gondosan válogatott, minőségi termékekből állítják össze, így az órákig tartó vásárlást és a válogatást a szolgáltató helyettünk végzi el.

A csomag tartalmának összeállítása a kutya méretének és életkorának figyelembe vételével történik. Jelenleg kétféle méretű doboz kapható, a Goodiebox Smart (4890 Ft) és a Goodiebox Plus (7990 Ft), ám a csomagok tartalma meglepetés, hiszen az minden hónapban változik!

A meglepetés csomag további előnye, hogy a megrendelőnek se a csomagolást, se a házhoz szállítást nem kell kifizetnie! A webshop, ahol a meglepetés dobozt meg lehet vásárolni, 2015. január 8-án nyílik meg és január 11-ig, vasárnap éjfélig tart nyitva. Ez idő alatt lehet megrendelni az újév első hónapjára összeállított csomagokat, a csomagolást követően pedig január 19-21-ig indul a házhozszállítás az otthonokba.

Ha tehát meglepetést szeretnénk a négylábúnak, a meglepetés dobozban garantáltan minden benne van, amire kedvencünknek szüksége van, és itt még az izgalom is csomagolva van!

Oszd meg! Köszönjük!

6 thoughts on “Goodiebox: Meglepetés doboz kedvencünknek

  1. Nagyon jó és nagyon megéri egy regisztrálás egy rendelés és sokkal több értéke van összeadva a csomagbelsejében lévő termékeknek mint amennyiért megveszem!

  2. Menyibe kerül ? A kicsi Goodiebox ?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .