A kutya az ember barátja még a legnagyobb bajban is!

Goiana, Brazília 2014. december 23. Egy hajléktalan agyvérzést kap. Miután a rohammentő kórházba indul vele, egy kutya üldözőbe veszi a járművet. A mentős a visszapillantó tükörben látja, hogy a kutya nem adja fel, és lépést tart a mentőautóval.

huseges-kutya

A megdöbbent mentős felveszi kamerájával, ahogy a kutya fut mellettük, az út közepén. Egy pont után a kutyus lemaradozik, úgy tűnik, hogy nem bírja tovább szusszal, de sikerül felzárkóznia és a járműhöz elég közel tartani a tempót. Amikor újra utóléri a mentőt, boci szemekkel néz fel a mentősökre, mintha segítségért könyörögne.

http://youtu.be/xTJIJ9m6kz0

Végül a mentősök úgy döntenek, felveszik a kutyust. Félre állnak, és engedik, hogy felugorjon az autóba. A videót Celiomar Ferreira do Couto készítette, elmondása szerint az egész mentő csapatot megérintette az a szeretet, amit a kutya a gazdája felé mutatott:

„19 éve végzem ezt a munkát, de ilyet még soha nem láttam. Előfordul, hogy a bejelentett helyszíneken vannak háziállatok, de általában túl félénkek, és gyakran elfutnak tőlünk. Ilyen reakciót még sose láttam a karrierem során.”

Az autóban a hűséges kutyust a mentősök megdícsérték a számukra is példamutató magatartásáért. Miután helyet kapott az autóban, megengedték neki, hogy a gazdája mellé üljön, egészen a kórházig.

Ez a kiskutya megmutatta, mi az az igazi kutyahűség! Míg ember embernek farkasa, (tisztelet a kivételnek), a kutyák a legnagyobb bajban is elválaszthatatlanok a gazdájuktól!

Reméljük, a gazdi és a kutyus is jól vannak!

Oszd meg! Köszönjük!