Hazakerült a kis Huncut!

Hétfő reggel óta Röszkén bent a faluban szaladgál ez a 6-8 év körüli, idős beagle úr! Ivartalanított, a nyakán fojtó nyakörv van. Biztosan nem falubeli, mert itt én nem ismerek idős beaglet – az enyémeken kívül- . Légyszi fogadja be valaki, én semmiképp sem tudom befogadni, mert pici kutyáim vannak és nem tudom elkülöníteni sehol, enni etetem, de az sem egyszerű, mert folyton úton van. S.O.S.!

„A Röszkén kóborló beaglere ma rátalált a családja. Azért csak most, mert ők ott keresték ahonnan meglépett, azaz most már tudjuk, hogy Domaszéken és az azt körülvevő tanyavilágban. Szerencsére Röszkén egy kedves család befogadta FOLTOST és bár a két pulijuk nem örült túlzottan a vendégnek, jól tartotta idáig. A gazdik, Foltos és minden kutyás nevében köszönöm, hogy nem kellett csalódnom a „falumbeliekben”! Ezer Köszi Katonáné Tanács Zsuzsinak és a családjának!!!! Üdvözlettel, Hallainé Bánáthy Mónika és a Határszéli Huncutok”

Foltos hazakerült

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .