Hazakerült a Röszkén kóborló beagle

Hétfő reggel óta Röszkén bent a faluban szaladgál ez a 6-8 év körüli, idős beagle úr! Ivartalanított, a nyakán fojtó nyakörv van. Biztosan nem falubeli, mert itt én nem ismerek idős beaglet – az enyémeken kívül-. Légyszi fogadja be valaki, én semmiképp sem tudom befogadni, mert pici kutyáim vannak és nem tudom elkülöníteni sehol, enni etetem, de az sem egyszerű, mert folyton úton van. S.O.S.!

A hirdetés már nem aktuális a következők miatt: „A Röszkén kóborló beaglere ma rátalált a családja. Azért csak most, mert ők ott keresték ahonnan meglépett, azaz most már tudjuk, hogy Domaszéken és az azt körülvevő tanyavilágban. Szerencsére Röszkén egy kedves család befogadta FOLTOST és bár a két pulijuk nem örült túlzottan a vendégnek, jól tartotta idáig. A gazdik, Foltos és minden kutyás nevében köszönöm, hogy nem kellett csalódnom a „falumbeliekben”! Ezer Köszi Katonáné Tanács Zsuzsinak és a családjának!!!!

Üdvözlettel, Hallainé Bánáthy Mónika és a Határszéli Huncutok”

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .