III. Beagle korzó Veszprémben

Novemberben már két ízben is megrendezésre került a beagle találkozóknak egy új típusa Beagle Korzó néven. Bár az első sétára Szegeden került sor, a következő alkalommal Veszprémben szedték lábukat a beagle-k és gazdáik. Hogy a harmadik beagle korzó hol és mikor lesz megtartva, az alábbiakból kiderül: megkaptuk a harmadik beagle korzóval kapcsolatos tudnivalókat a szervezőktől.

Beagle korzó Veszprémben
Beagle korzó

Beagle korzó Veszprémben

A második Beagle Korzót novemberben tartottuk Veszprémben. Csak néhány beagle gazdi jött el a kutyusával, azonban a hangulat családias volt.

A Nivegy Borok házától indulunk a Pajta utcából, közvetlen előtte nagy parkoló található a kocsival érkezőknek. Majd a Szerelem Szigeten a Margit-Romokig egészen fel a várba lesz a séta. Visszafelé az ostrom lépcsőn lemegyünk egy rövidebb úton a parkolóház.

Az út során ami kb 4-5 km távolság lépcsőkkel, emelkedőkkel teszi még izgalmasabbá a sétát, a gyönyörű parkosított részek , a Séd patak és a Benedek-hegyről való panoráma gyönyörködtet bennünket.

A Fricska vendéglőben szeretettel várják mind a kutyás és nem kutyás vendégeket akár csak egy kávé- tea vagy a finomabbnál finomabb falatok erejéig. Kutyusokat is szintén táppal, vízzel kínálják. 

Ha esetleg melegedni, komolyabb eszmecseréhez támad kedvünk, netán mosdóba menni a Fricska ebben is a megfelelő hely a kedves és gyors kiszolgálással.

Időpont és helyszín: Beagle korzó Veszprémben, Szerelem Sziget, 2019 december 14-én 14 órakor.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .