II. Beagle korzó Veszprémben

A Beagle Korzó nevű eseményt én találtam ki, mivel sokszor látom a csoportokban, hogy sétához-játékhoz keresnek a csoporttagok pajtit. Ezért szavazásra bocsájtottam az esemény elnevezését és a Beagle Korzó nyert!

A terv az, hogy minden hónapban egyszer egy közös sétára összejöjjünk és ne csak Veszprémben. A bandázáson és a kapcsolatok építésén kívül a Beagle Fajtamentést szeretném reklámozni és az örökbefogadást.

Nagyon sok kidobott Beagle van! Jó lenne ha az országban több helyen is lenne, aki szívesen kezdeményezne egy ilyen közös sétát ott ahol lakik. Az elsőt november 2-án Szegeden, a fajtamentés elnökével: Lehőcz Róberttel indítottuk el. Ott egy jelentkező volt. Saját beagle kutyáinkkal és a fajtamentésnél lévő kutyusokkal sétáltunk a belvárosban.

A mai volt a következő Veszprémben. Hiszem, ha rendszeresen megrendezzük ezt az eseményt akkor egyre népszerűbb lesz, mert jövőre egy országos Beagle találkozót szeretnék szervezni!

Beagle korzó Veszprémben
I. Beagle korzó Veszprémben

Ma sem voltunk sokan, mi a férjemmel és a két kutyával, valamint egy győri házaspár jött el a sétára három kutyával. Ők a Facebookon olvastak a Beagle Korzóról.

A séta során találkoztunk két további beagle gazdival, akik csatlakoztak hozzánk és örömmel fogadták a korzó hírét, valamint érdeklődtek mikor lesz a következő.

A III. Beagle korzó december 14-én, 14 órakor lesz Veszprémben. A Beagle Korzókat csodálatos környezetben, a vár alatti sétáló részen tartjuk.

A hangulat szuper volt. Én nagyon örültem, hogy Győrből eljöttek Veszprémig emiatt. Beszéljenek a képek a hangulatról.

Beagle korzó fotók

„Mert mindenünk a Beagle”

Mikor lesz legközelebb beagle találkozó?!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .