Ismertesd meg kedvenced a vadászattal!

Beagle a fácánnal
Dorka beagle a fácánnal (dorka320)

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a Retriever Vadászkutya Egyesület 2012. évi programjára, amelyben olyan, tréningek, versenyek kerülnek megrendezésre, ahol bármilyen fajtájú vadászkutyának vagy akár apportírozó hajlamú keverék kutyának lehetősége adódik az élő és a meleg vaddal való munka megismerésére, vízi és szárazföldi közegben egyaránt, illetve vadászat közeli szituációk megélésére (pl. vércsapa és vonszalék munka).

A változatos foglalkozások és a tartalmas versenyek új élményekkel, tapasztalatokkal és értékekkel gazdagíthatják vadászkutyánkat és minket, Gazdákat egyaránt.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, vadászkutyást az általunk szervezett programokon, akik a dummy-val dolgozó vadászkutya versenyek mellett szeretnék felszabadítani a kutyájukban rejlő ősi ösztönöket és bevezetni őket a vadászat világába!

Igény esetén, 10-15 vadászkutya részvételével lenne mód csoportos vadászat szervezésére, ami a különböző vadászkutya fajták munkájának megismerése mellett teret biztosítana a fajtaklubbok és egyesületek összetartására, közös célként kitűzve a vadászkutyák tudásának minél magasabb szintre való emelését.

A versenyek és tréningek időpontjáról a www.retrievervadaszkutya.hu szolgál további információval!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .