Valentin Napi Beagle Fotópályázat, Szavazás

Beagle táska hűtőmágnessel
A kép illusztráció!

A  tegnapi nappal a Valentin napi Beagle Fotópályázat képküldési határideje lejárt. Ígéretünk szerint ma elindítottuk a fotópályázatra küldött képekre a szavazás lehetőségét, melynek határideje: 2012. március 22. déli 12:00 óra. Szóljatok anyunak, apunak, testvérnek, szomszédnak, kollégának, osztálytársnak, hogy szavazzanak a fényképeitekre, mert a legtöbb szavazatot kapott fotó küldőjének nyereménye egy HANADEKA Beagle válltáska és egy Beagle hűtőmágnes. Mindkét nyereményt a legtöbb szavazatot kapott kép küldője fogja megnyerni!

Ahogy azt előzőekben is írtuk, a fődíjat és a vígaszdíjat csak az a regisztrált felhasználónk nyerheti meg, aki a fotópályázat felhívása szerint küldte be a fotóját, de a szavazásban minden beküldött kép részt vesz!

Kezdődjék tehát a játék utolsó fordulója! A fődíj, a vigaszdíj sorsolás és a közönségszavazás eredményhirdetése a szavazás határidejének lejárta után egyszerre fog történni!

>> VALENTIN NAPI BEAGLE FÉNYKÉPEK <<

Szavaztasd meg a fényképed és nyerj!

SZABÁLYZAT | FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .