Jelentkezőket várnak a TV2 kutyás műsorába!

A beagle fáradhatatlan, örökmozgó jószág, és sok rossz fát tett már a tűzre mindannyiunknál. Biztosan láttatok már olyan műsort valamelyik ismeretterjesztő csatornán, ahol egy szakember házhoz megy és terápia szerűen segít megoldani egy kutya és gazdi közötti problémát… Jól hangzik, nem? Jó is lenne, ha Magyarországon is lenne végre valaki, aki ilyen szaktudással és türelemmel talál megoldást a kutyanevelési gondjainkra. Végre ez a lehetőség hazánkba is megérkezett! A TV2 „Egyik kutya másik nem” c. műsora lehetőséget biztosít minden nevelési problémákkal küzdő gazdi számára, hogy kutyájával rendezze a kapcsolatát,  végre hallgasson ránk kedvencünk, vagyis rend legyen végre a házban!

Az első adás 2011. október 29-én került műsorra, és nemsokára folytatódik! Ha gondod van a kutyusoddal, amit hiába próbáltál egyedül megoldani, esetleg viták vannak otthon a kutya nevelését illetően, és lenne kedved szerepelni a műsorban, kérjük, írjatok egy levelet a problemaskutya [kukac] gmail.com e-mail címre és a műsor szerkesztői felveszik veled a kapcsolatot. Szólj kutyás ismerősödnek is, nem-e lenne kedve a TV-ben szerepelni, egyúttal megoldást találni a kutyás problémáira. (Már ha vannak..)

Ugyanezen a címen jelentkezhetsz a tanítás blokkba is, mert ahhoz is keresnek kedves, barátságos, idegenekkel is együttműködő klikkeres kutyákat – képzési szinttől függetlenül! Ha a kutyátok ebbe a kategóriába esik, és szívesen látnátok viszont a képernyőn, bátran írjatok a fent megadott e-mail címre! Házivideó küldésére most nincs szükség, elegendő a jelentkezés e-mailben!

A következő forgatás jelentkezési határideje: 2012. március 4.
Az azt követő határidő pedig: 2012. április 1.

Jelentkezzetek! Mutassuk meg mindenkinek, hogy a beagle nem hülye kutya!

Oszd meg! Köszönjük!

2 thoughts on “Jelentkezőket várnak a TV2 kutyás műsorába!

  1. Ez nagyon jó lenne én szívesen beneveznék Bobbyval egy ilyen műsorba pláne ha még én is tanulnék belőle. Csak nem tudom Nagykanizsáról megoldható-e?

  2. Kedves SyS68! Tedd fel kérlek a kérdésed a fent megadott emailcímen, hiszen ők az illetékesek! Reméljük, láthatunk a képernyőn, sok sikert kívánunk! Vuff! :)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .