Karácsonyi (Ünnepi) Beagle Fotópályázat 2015

Az év végi ünnepek alkalmából már megszokhattátok, hogy fotópályázatot indítunk. Ez idén is így lesz, a fotópályázatra most is egyszerű, a beagle-club.hu weboldalon regisztrált beagle gazdik fotóit várjuk, ezúttal azonban változik a játék menete!

A játékban az alábbi űrlap kitöltésével lehet nevezni, de idén közösségi oldalainkon (Facebook, Google+Instagram), valamint e-mailben is elfogadjuk a nevezéseket. Fontos, hogy a közösségi oldalakon fényképedet a #bchufotopalyazat2015 hashtag használatával add meg, e-mail nevezés esetén pedig ez legyen az email tárgya!

Bármelyik módon veszel részt a játékban, nevezésednek az ünnepi beagle fényképen túl tartalmaznia kell az alábbi négy adatot: 1. a regisztrált @azonosítód, 2. a játékos nevét, 3. a kutyád nevét és statisztikai okokból 4. a várost, ahonnan játszol.

A képek közül kiválasztjuk a legjobbakat, amelyek weboldalunkra is felkerülnek. Fontos, hogy a fődíjért csak azok a játékosok indulnak, akiknek fotóját a szerkesztők beválogatták a legjobbak közé, és azok a beagle-club.hu weboldalon is megjelentek! Kérjük, olvassátok el figyelmesen a játék leírását és a szabályzatot!

Fotópályázat képek
Kattints a képre az eddigi legjobb képekért!

Idén két nyertesünk lesz. A fődíj a legjobb kép küldőjének jár, akinek fotóját szerkesztőségünk a klub weboldalán is megjelent fényképek közül választ ki. Másik nyertesünk kiválasztását Fortunára bízzuk, vagyis őt ki fogjuk sorsolni.

A nyereményekről a lap alján találsz információt.

Játék menete

  1. Játékszabály elolvasása (amennyiben jelen játék leírása eltér a szabályzatban leírtak valamely pontjától, úgy az itt leírtak felülírják a szabályzat azon pontját/pontjait, ahol az eltérés található!)
  2. Regisztráció
  3. Űrlap kitöltése (lent)
  4. Beküldési határidő: 2016. január 20. 16:00
  5. Sorsolás és eredmény hirdetés a beküldési határidőt követő két héten belül. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevüket weboldalunkon is feltüntetjük!

A játéknak nem feltétetele, de örülünk minden megosztásnak!

Fotó küldése, vagyis nevezés a pályázatra

A játék 2016. január 16-án lezárult. Az űrlap már nem elérhető! Eredeményhirdetés hamarosan!

Nyeremények

A sorsolás nyertese egy bézs színű, hímzett “I Love Beagle” kapucnis pulóver az ilovemydog.hu felajánlásával.

Beagle pulóver
Kapucnis pulóver hímzett „I love beagle” felirattal (A kép illusztráció!)

Idei fődíjunk egy fantasztikus, az idei év slágerének számító, a kutyád nevére szóló, raklapból készült kutyaágy, melyet a kalaPP raklapmanufaktúra ajánlott fel a győztesnek. A kutyaágy mérete 60×60 cm, a felirat külön egyeztetés tárgyát képezi!

Raklap kutyaágy
Raklap kutyaágyikó. Beiglinek is hasonló van, de a kép illusztráció! Beigli és a majom nem tartozéka a nyereménynek!

A fődíjat, az ajándék kutyaágyikót személyesen, Budapesten veheti majd át a nyertes, ezért kérjük, csak akkor nevezz a játékba, ha a fődíj megnyerése esetén át tudod venni Budapesten a nyereményt!

Ha tetszik a raklapból készült kutyaágy, és nyereményjátékon kívül szeretnéd egy hasonlóval meglepni kutyás ismerősödet, vagy akár saját kutyusodat, itt tudsz raklap kutyaágyat rendelni!

Jó játékot, Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .