Cesar Millian, a csodálatos kutyadoki hazánkba látogat

Hazánkba látogat a „A csodálatos kutyadoki” c. ismeretterjesztő filmsorozatból ismert, világhírű kutyapszichológus: Cesar Millian. A mexikói származású, amerikai állatorvos a normálistól eltérő viselkedésű kutyák gazdáit tanítja meg a kutyák fejével gondolkodni, és ezáltal helyes útra téríti őket a kutya nevelését illetően.

Az egykor „kutyafiúnak” csúfolt mexikói fiú már gyermekként sokat foglalkozott a kutyákkal, de valójában huszonegy évesen, Amerikában indult el kutyás karrierje, amikor egy kutyakozmetikában kapott munkát. Itt tett szert kutyás kapcsolataira, melynek köszönhetően elismert szakemberré vált, és 2002-ben létrehozta azt a rehabilitációs központot, melyben az agresszív, kezelhetetlen kutyákat kezelte, a kaliforniai Santa Clarita városban.

Cesar Millian Európában
„A csodálatos kutyadoki” Európában turnézik

Cesar Millian-t ma elismert kutyapszichológusként ismeri a világ, aki kutyás televíziós műsorokat vezet, és világ körüli turnékra jár, ahol különleges oktatási technikáit ossza meg a nagyérdeművel. Előadásaiban megtanítja nekünk, hogyan kell kiegyensúlyozottá tenni a kutya és gazdája közötti kapcsolat.

Caesar Millian előadását 2015. december 19-én Papp László Budapest Sportarénában lehet megtekinteni. További információk a Papp László Sportaréna hivatalos weboldalán!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .