Ki lesz a közönségszavazás győztese?

Beagle hűtőmágnesAz idei Ünnepi Beagle Fotópályázat tegnap éjfélkor lezárult, de a pályázatra beküldött képekre szavazni hétfő  reggel 10 óráig (2012.01.30.) lehet.

Úgy gondoltuk, nem lenne fair, ha az utolsó képek beküldőinek kevesebb idő jutna a szavazat-gyűjtésre, ezért kedves játékosok! Húzzatok bele, mert hétfőig még lehet, hogy a ti képetek kapja a legtöbb szavazatot! Ha kevés a szavazatod, akkor is van esélyed, csak kérjétek meg aput, anyut, tesót, (kutyát)  hogy szavazzon a képetekre, hiszen a szavazáshoz még regisztrálni sem kell!

Figyelem! A fotópályázatra beküldött fényképek nem egy oldalon vannak, ha nem találod a sajátod, lapozz a lap alján a további képekért! Egy képre csak egyszer szavazhatsz, és a szavazatod nem vonható vissza, ezért jól gondold, meg melyik képre szavazol!

Megéri szavaztatni, mert a legtöbb szavazatot kapott kép küldője egy Beagle-s hűtőmágnes boldog tulajdonosa lesz!

A képek, amelyekre szavazni lehet itt találhatók, szavazni is ugyanezen a linken lehet, a képek alján található szavazz feliratra kattintva. A közönségszavazás eredményhirdetése hétfőn, a fotópályázathoz tartozó további eredményhirdetések (fődíj, vigaszdíj) néhány napon belül, hamarosan! A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevüket weboldalunkon is megjelenítjük!

Mindenkinek sok szerencsét, sok szavazatot kívánunk! :)

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .