Beigli üzenete és válaszai

Kedves olvasóink!

Itt az idő, hogy mindannyian billentyűzetet ragadjatok és megírjátok nekünk, mi tetszik, mi nem tetszik. Az igazgató asszony üzenetét szeretnénk tolmácsolni nektek. Beigli szeretné tudni, mi a véleményetek az új oldalról? (Halkan írjuk, hogy ne hallja meg,  ő az újulás óta folyamatosan további feladatokkal lát el minket, és kissé maximalista…) Szeretné tudni, mi jobb, ill. mi rosszabb az új oldalban a régihez képest, illetve hogy ti miről olvasnátok még szívesen? Milyen cikkek érdekelnek, illetve szerintetek milyen témák érdekelhetik még a beagle gazdi társadalmat?

Beigli igazgat

Ha szeretnéd te is segíteni munkánkat, kérjük, töltsd ki nekünk az  itt  (Beagle Club Online felméréstalálható kérdőívünket  (összesen 5 db kérdés), és mi megpróbáljuk megbeszélni a főnökasszonnyal a kéréseiteket, észrevételeiteket! A kérdőívbe bármit írhattok, amit hiányoltok az oldalról, vagy amit épp túlzásnak tartotok.

Örömmel veszünk minden építő jellegű kritikát, ötletet és dícséretet! (Kérjük azonban, hogy ne saját, személyes problémáitokat írjátok meg nekünk; pl. „nincs fent a kutyám az oldalon” mert ezek a problémák a felméréstől függetlenül orvosolhatók. Ha ilyen jellegű gondotok van, írjatok nekünk e-mailt!) A kérdőívben írtak alapján természetesen minden kérést nem fogunk tudni teljesíteni, de igyekszünk minden észrevételt átrágni és lehetőségeinkhez képest továbbra is azon dolgozni, hogy oldalunkkal látogatóinknak kellemes időtöltést nyújtsunk, viták és veszekedések nélkül.

E-mailben kérdeztétek…

Mivel sokan jelezték e-mailben, hogy a kutyájuk régi fényképet nem találják az oldalon, szeretnénk felhívni ismét mindenki figyelmét, hogy a régi fényképek nem vesztek el! A régi képek folyamatos feltöltés alatt vannak a háttérben, vagyis hamarosan minden gazdi által küldött régi fénykép fent lesz az oldalon, azoké is, akik jelenleg nem találják a kutyájukat! Kérjük, olvassátok el erről az oldalon található S.O.S menüpontban leírtakat!

Képfeltöltés

Kérdeztétek továbbá, hogy mit kell csinálni az új azonosítóval és jelszóval?! Semmit sem kell, csak lehetőség  van rá. Elsőként belépés után érdemes a jelszót megváltoztatni. Azután függetlenül attól, hogy a kutyusod szerepel-e már az új oldalon, a gazdik küldték menüben, képet tudsz feltölteni az oldalon keresztül a kutyusod galériájába. (Ismét megerősítenénk, hogy nincs még fent minden kutyus galériája, ezek jelenleg is feltöltés alatt vannak!)

Beigli dolgozik

A régi oldaltól eltérően itt minden kutyának egy galériája van, oda kerül minden kép. A feltöltött fénykép ellenőrzés után (ami időközönként 1-2 nap is lehet) felkerülnek elsőként a képernyő jobb oldalán található „legújabb fényképek” dobozba, majd a gazdik küldték menüben található ABC megfelelő betűje, és az azalatt található regisztrált azonosítód (kutyád neve) alá.  Fontos, hogy képfeltöltéskor mindig add meg regisztrált azonosítód (felhasználóneved), hogy a sok azonos nevű kutya esetén is tudjuk, melyik négylábúhoz kell áthelyezni a friss képeket. A képet elképzelhető, hogy nem fogod látni a legfrissebb képek dobozban, mert amennyiben több kép érkezik, hamar lecserélődnek a friss képek onnan, sőt! Előfordulhat, hogy a megjelenített 6 db képnél több friss képet kapunk, ilyenkor természetesen minden kép nem tud megjelenni a dobozkába. A kutyád galériájában azonban minden esetben igen! Ha a feltöltött képet napok múlva sem találod a galériátokban, kérjük, hogy írj nekünk egy e-mailt a kapcsolat menüpontunkon keresztül, hogy orvosolhassuk a problémát!

Fórum

A másik lehetőséged belépés után, hogy az oldalon található, szinte összes cikkhez és leíráshoz hozzászólhatsz a regisztrált azonosítóddal, hozzáfűzhetsz, véleményt írhatsz, kérdezhetsz, vagy épp válaszolhatsz. Az oldal ezen részei gyakorlatilag úgy működnek, mint egy fórum egy-egy topikja, tehát bátran lehet írogatni! (Beigli nagyon szereti olvasgatni a hozzászólásaitokat!)

A fórum menüben továbbra is a régi fórum működik. Aki oda valaha regisztrált, az akkor megadott adatokkal tud belépni. Dolgozunk a fórum újításán is, és egyéb újdonságokon is, de minden tervezett újítás még folyamatban van.

Beigli, a maximalista

Végül Beigli örömmel venné, ha egy kicsit bátrabbak lennétek és bevállalnátok egy-egy kutyás történet megírását, ami veletek történt. Lehet az egy Beagle találkozó, vagy túra, esetleg egy kutyás tábor élménybeszámolója, vagy hogy hogyan zajlott a nyaralásotok a kutyátokkal. Leírhatjátok az örömötöket, vagy a bánatotokat, kutyakiállításon, kutyás versenyeken elért eredményeiteket, amire büszkék vagytok, stb. Egyedül olyan történeteket nem fogadunk el, amelyek kiskutyák születéséről, illetve bármely ehhez hasonló, reklám céllal megírt történetet takar. Az ilyen irományokat Beigli figyelmen kívül hagyja! Várjuk tehát érdekesebbnél érdekesebb, vagy megható történeteiteket e-mailben (info kukac beagle-club.hu ) akár 2-3 fényképet is csatolva az élménybeszámolókhoz.

Szemem rajtatok

Nos, a főnökasszony szólt, hogy sétálni szeretne, (fizetésemelést fogok kérni!) Azt állítja, rengeteget dolgozik, ezért egy kis levegőre van szüksége. Lássuk a valóságot:

De Psszt! Ne mondjátok el neki, hogy elmondtuk! ;)

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .