Ünnepi Beagle Fotópályázat 2011, Nyertesek

2011-es Ünnepi Beagle fotópályázatKöszönjük mindenkinek a részvételt! Összesen 85 db képet küldtetek be, melyre összesen 2440 szavazat érkezett. A bal oldali képen láthatjátok a pályázatban résztvevő összes képet és a hozzájuk tartozó szavazatok számát. A szavazatok a 2012.01.30-ai, de. 10 órai állást mutatják, ekkor zárult le a szavazás.

Az idei verseny sokkal nehezebbnek bizonyult, mint az előző évi fotópályázatok. Sajnos előfordult, hogy nem ünnepi képeket kaptunk, és a szabályzat további pontjait sem tartotta be mindenki. A szabályzatban leírtak figyelembe vételével végül az alábbi eredmény született:

A szavazás nyertese:

„Bújócskázni jó!” c. fényképével, 173 szavazattal a Beagle-s hűtőmágnest
Csibész kutya gazdája nyerte:
M. Nóra,  Salgótarján 

A vígaszdíj nyertese:

„Legalább a bojt legyen az enyém!!!” c. fényképével, a Beagle-s kulcstartót
Jukundusz kutya gazdája nyerte:
A. B. Edit, Szolnok

A fődíj nyertese:

„Alvó manó” c. fényképével a kutyatakarót
Bütyök gazdája nyerte:
B. Attila, Debrecen

Gratulálunk!

A közönségszavazást a 2012.01.30-ai, délelőtt 10:00 órakor legtöbb szavazatot szerzett kép küldője nyerte. A vigaszdíj nyertesét a random.org független weboldal segítségével sorsoltuk ki. A legjobb képet a szerkesztőség választotta ki. A nyerteseket e-mailben is értesítjük, nyereményüket postán juttatjuk el!

Hamarosan újabb fotópályázat indul, újabb nyereményekkel, ezért érdemes követni minket akár itt, akár Facebookon, Twitteren, vagy a Google Plusz oldalunkon! Fényképezzétek a kutyáitokat, mert a jövőben szeretnénk mégtöbb fotópályázatot indítani még több nyereményért! A hétvégére nagy hó várható, ezért érdemes előkészíteni a gépeket egy-egy jó havas kép erejéig! A fényképeiteket a fotópályázattól függetlenül is szeretettel várjuk! Ha van kedved, regisztrálj weboldalunkra (Segítség a Beagle Club menüben található!) Majd miután regisztráltál, töltsd fel nekünk a beagled-ről készített kedvenc fényképeidet! A legjobb képeket időközönként kiemelve is közzétesszük! Csatlakozz közénk, ha még nem regisztráltál és mutasd meg te is, mit művel négylábú kedvenced a hétköznapokban, hiszen bizonyára te is büszke vagy saját kutyádra!

Fényképezőgépeket készenlétbe helyezni!

Végül a 2011-es Karácsonyi fotópályázat nyertes fényképei:

csibesz_bujocskazunk_mn

„Bújócskázni jó!” A közönségszavazás nyertese (A képen Csibész kutya látható)

jukundusz_beagle

„Legalább a bojt legyen az enyém!!!” A vigaszdíj sorsolás nyertese (A képen Jukundusz kutya látható)

butyok_alvo_mano

 

„Alvó manó” A legjobb kép, vagyis a fődíj nyertese (A képen Bütyök kutya látható)

FELHÍVÁS | SZABÁLYZAT | FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .