Adó 1% a beagle kutyákért!

2012-től már a BEAGLE-ért Közhasznú Egyesületnek (Beagle Fajtamentők) is felajánlható az adó 1% !

Az egyesület áldozatos munkáját évek óta nyomon követhettük. Voltak könnyebb időszakok és mélypontok is az életükben, s már-már úgy tűnt, a beaglek hivatalos mentése végleg megszűnik…

Most itt az idő, hogy megmutasd, mennyit jelent neked és kutyádnak az egyesület létezése, az egyesület munkája. Az adó 1% -od felajánlásával biztosítod az egyesület jövőjét, a kutyád biztonságát és végül arról teszel bizonyságot az egyesület felé, hogy van értelme csinálni!

Segíts, hogy tovább segíthessenek a beagleken!

A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület 2009, 2010 és 2011 -ben mentett kutyái:

A BEAGLE-ért KHE. mentett kutyái, 2009
A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület 2009-ben mentett kutyái
A BEAGLE-ért KHE. mentett kutyái, 2010
A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület 2010 -ben mentett kutyái
A BEAGLE-ért KHE. mentett kutyái, 2011
A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület 2011 -ben mentett kutyái
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület, 1%

Hebimami üzenete

„Kedves beagle- sek! Kérlek benneteket fogjunk össze! Itt vannak a letölthető, nyomtatható, továbbítható, megosztható és a széles nyilvánosság elé tárható adó 1 % felajánlására a felhívó prospektusok. Aki nagyobb városokban, településen lakik az csináljon szórólapot. Osszátok folyamatosan a közösségi portálokon, tegyétek ki a honlapotokra, adjátok át és agitáljátok a családotokat, barátokat ismerősöket.

Az iwiw oldalán akinek van regisztrált beagle-je, vegye a fáradtságot, hogy A-Z-ig mindenkinek küld egy értesítést, tegyétek ki az oldalatokra is, ” Kérlek segíts te is! ” felhívással, vagy hasonló, de kedves nem tolakodó szöveggel. Megcsináltam a 2009-es kutyáink albumot itt Beagle-ért KHE kutyái 2009, 2010, 2011. Még egyet nem tudtam megcsinálni, de aki ügyes a keretes képből pl. 3 egymás alá elfér egy A/4 lapon. El lehet vágni 3 felé, lerakni állatorvosoknál, állateledeleseknél, vagy ismerősöknél patikában, üzletekben stb….”

Oszd meg! Köszönjük!

2 thoughts on “Adó 1% a beagle kutyákért!

  1. Kérdezném, hogy azt meg lehet-e tudni, hogy javult-e az egyesület anyagi helyzete? Magam is felajánlottam az 1%-ot. az egyesület javára. Tudom, hogy nehéz 3 éven van túl a fajtamentés.

  2. Szia Bosco! Még küszködünk. Tudod az 1%-t nem azonnal utalja az Apeh. Augusztusban kiértesít, hogy hány forintot ajánlottak fel nekünk az emberek. Ezután majd rengeteg adminisztráció, igazolásokat kérnek be tőlünk. Ha minden jól megy, akkor november-decemberben átutalják nekünk a pénzt. De majd közhírré tesszük. Utána már remélhetőleg könnyebb lesz, mindegy mennyi, ha 1-2 százezer annak is nagy hasznát fogjuk venni. Köszönjük, hogy nekünk ajánlod az 1%-t. Hebimami Anna Beagle-ért KHE

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .