Láttatok már Kutya WC-t?

Komolyan kíváncsiak vagyunk, hogy láttatok-e már „Kutya WC” -t és ha igen, mi a véleményetek róla? Jól hallottátok, nem kutyafuttatót, kutya WC-t! Használta már a kutyátok? Vagy úgy kellett „belökni” őt a négylábúak illemhelyére? Kutyagumi zacskó, kuka, kút volt a környéken? Ha tudtok olyan helyet, ahol van kutya wc, kérjük, írjátok meg nekünk alább, a hozzászólásotokban!

Kutya WC

Oszd meg! Köszönjük!

2 thoughts on “Láttatok már Kutya WC-t?

  1. Én még nem találkoztam ezzel a „lehetőséggel”, de elég jópofa ötletnek tartom/tartanám. Igaz, el nem tudom képzelni, hogy odasétálok az én blökimmel ehhez a „Kutya WC-hez”, és Benikém mint aki tudná, hogy mit kéne tennie, ott végezné el a „nagydolgát”. Igaz, ha ezek elszaporodnának és a gazdik is elkezdenék a „Kutya WC”-re nevelni a kutyusaikat, akkor lehet esélye, hogy a jövőben tök természetes lesz, hogy a blökik maguktól odaszaladnak a számukra kijelölt mellékhelységbe végezni a dolgukat. Mindenesetre valahol el kell kezdeni, szóval, jó ötletnek tartom! :)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .