Mentő ajándék ötletek kutyásoknak az utolsó percben

A mai kornak megfelelő ajándékok: kütyü kiegészítők

Sokan most a különböző kütyükre vágynak a legjobban. De az ajándékozó többnyire nem gondol rá, hogy a kütyüt védeni kell, hiszen ma már mindennek érzékeny kijelzője van, ami nem érintkezhet akármivel és főleg nem karcolódhat!

Az a kutyás ajándékozott, aki Karácsonyra kütyüt kap, feltehetően annál már csak egy olyan kütyü toknak örül jobban, amin kedvenc kutyája “vigyorog” rá vissza. Ma már számtalan tok közül választhatunk, akár telefonról, akár táblagépről van szó! A szilikon és bőrtől kezdve a plüssön át mindenki megtalálhatja a kedvére valót! Fontos, hogy ügyeljünk rá, hogy az ajándéknak szánt tok mérete kompatibilis legyen a kütyüvel, mert ma már ahány márka, annyi féle megoldás létezik!

Laptop esetében pár ezer forintért kaphatóak laptoptáskák, laptop hátizsákok. Ha nem találunk kutyás táskát, vásároljunk mellé egy kutyás kitűzőt, vagy kulcstartót, amit a táskára tűzhetünk.

Olcsó megoldás, de szép ajándék lehet továbbá a laptopot nem védő, ám annak annál szebb külsőt biztosító laptop matrica! Szintén kedves és gondoskodó ajándéknak mondható az egyedi fényképes babtábla, amely nem csak a laptopon végzett munkát könnyíti meg, hanem az ágyba történő reggelit is könnyebbé teszi.

Végül egy apróság: pendrájvnak mindenki örül, hiszen a rengeteg fénykép, és egyéb adat számára sosem árt egy kis “potya-hely”! Hát, ha még az egy kutya formájú pendrive pocakjába található!

Meleg holmik, ruházati cikkek

Karácsonykor az egyik legtalálóbb ajándékcsoport a különböző meleg holmikat öleli fel, amibe jól bele lehet bújni a hideg téli estéken. Ez lehet egy szép takaró, ágynemű, vagy ruházati cikk. Ezeket a termékeket a saját kutyus fényképével is el lehet készíttetni, de nem mindenhol vállalnak rövid határidőt, így néhány nappal az ünnepek előtt erről már lehet, hogy lecsúsztunk.

I Love Beagle pulóver
I Love Beagle kapucnis pulóver

Azonban vannak ma már nagyon szép, jó minőségű kutyás ágyneműk, és pihe-puha meleg takarók, amelyek kiváló ajándékként szolgálhatnak a kutyabarátoknak. Vannak továbbá feliratos pólók és pulóverek, valamint plüsskutyás mamuszok, hátizsákok, ezek mindegyike kedves, jópofa ajándék lehet!

Drága, értékes ajándékok

Ha valaki értékes ajándékkal szeretné meglepni kutyás szeretteit, ajánljuk neki a GPS nyakörvet, ami drága ajándék, de annál nagyobb biztonság a kutyusnak!

Kertes házban lakó kutyusoknak szoktak vásárolni un. kutyaajtót. Ez egy kutya méretű lengőajtó, amit a ház bejárati ajtajára lehet szerelni. Így a kutya szabadon ki-be mászkálhat. Számos változata létezik, van mágneszáras, nyakörv érzékelős, stb.

Természetesen az egyik legkedveltebb ajándék az ékszer. Nem feltétlenül kell aranyban gondolkodnunk ahhoz, hogy szép és értékes ajándékot vásároljunk! Ma már léteznek olyan ékszerüzletek, amelyek kifejezetten kutyás ékszerekre specializálódtak, az ő kínálataikban a legegyszerűbb kiválasztani pl. egy kutyás medált.

Ajándékok kutyának és gazdinak

A gondosan összeválogatott kutya-gazdi ajándékok biztos, hogy nagy örömöt okoznak a kutyásoknak! Talán ismerjük az un. barátság-karkötőket, ill. barátság-medálokat…

Vegyünk két egyforma, tetszőleges formájú medált. Ha pl. egy “Barátok örökké” felirat mellett rágravíroztatjuk a gazdi és a kutya nevét (a kutya medáljára telefonszámmal együtt), mindez nemcsak kedves és megható ajándék, de a kutyának biztonságát is jelenti, hiszen az a telefonszámmal együtt kutyabilétaként is funkcionál. Gondoljunk csak bele, hogy örült volna Mancs, vagy más munkakutyák, versenykutyák gazdái egy ilyen medálnak!

Ugyanilyen praktikus megoldás egy olyan egyedi, feliratozott bőr nyakörv, ami tökéletes mása a gazdi karkötőjének. Természetesen ez a nyakörv, ill. karkötő nem csak bőrből készülhet!

Ahogy fentebb említettük, gravíroztatni, feliratoztatni lehet, a Karácsony előtti utolsó napokban lehet, hogy már késő, de azért ne zárjuk ki ezt a lehetőséget sem, hiszen vannak olyan emblémázó cégek, akik rövid határidővel vállalják a munkát!

Beagle ajándékok
Beagle-s ajándékok

Végül a klasszikus ajándékokról

A klasszikus ajándékokra manapság már sokan legyintenek, ilyen a plüssállat, a puzzle, vagy egy egyszerű falikép, határidőnapló, könyv, stb. Pedig ezekről az ajándékokról se illik megfeledkezni, hiszen sokan vannak, akik igenis örülnek az effajta ajándéknak. Gondoljunk pl. az idősebb korosztályra! Ők kevésbé örülnek egy táblagépnek, mint egy kutyás perselynek, vagy egy bögrének.

Kutyás nagymamának, nagypapának jó ötlet lehet egy kutyás hógömb, vagy épp egy huzatfogó ablakpárna, ilyenből is van már rengeteg állatos! A szemüvegtok, vagy a szemüveg törlőkendő is találó, praktikus ajándék, csak legyen rajta egy kedves kis négylábú!

Bárhogy legyen is, Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .