Regisztráció és képfeltöltés

Gazdik küldték, avagy mutasd meg nekünk a kutyád!

Regisztráld te is beagle kutyusodat az online beagle klubba, és tölts fel róla fényképeket! Beszélgess a klub fórumán kutyád „képviseletében”. Ha szeretnéd te is megmutatni nekünk beagle kutyádat, először regisztráld őt itt >> REGISZTRÁCIÓFigyelem! A regisztrációdban megadott név csak ékezet nélküli kisbetűket tartalmazhat!

Miután a regisztráció megtörtént, használd a képernyő jobb oldalán található Képfeltöltés dobozkát! Miután a fájl kiválasztása gombbal kiválasztottad a megfelelő, ékezet nélküli fényképedet a gépedről, nevezd el a képet a  gomb alatti mezőben. A kép címe mellett mindig tüntesd fel kérlek a regisztráld felhasználóneved, vagyis azt a csupa kisbetűs, ékezet nélküli azonosítód, amilyen néven regisztráltad a kutyádat! Ha problémába ütközöl a képfeltöltéskor, olvasd el kérlek az alábbiakat!

  • A file nevében ékezet nem lehet, ellenkező esetben a kép nem- vagy hibásan fog feltöltődni az oldalra!
  • Képet feltölteni csak regisztrált felhasználóink tudnak, amíg nem vagy regisztrálva a képfeltöltési lehetőség helyén egy tájékoztató jelenik meg az alábbi szöveggel. Amint a regisztráció megtörtént és az oldalunkra beléptél, a szöveg helyén megjelenik a fájl kiválasztása gomb és a kép címe mező. A nem regisztrált látogató az alábbi üzenetet látja a képfeltöltés helyén: Sajnáljuk, de a képfeltöltés csak regisztrált felhasználóinknak engedélyezett. Regisztráció után a képeket itt tudod feltölteni a fájl kiválasztása gomb segítségével. Regisztráció nélkül a gomb nem jelenik meg!
  • A képek természetesen ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra. Ez néha napok kérdése is lehet, ezért türelmedet kérjük! Mindannyiunk érdeke, hogy látogatóink nyugalmát megzavaró képek ne kerüljenek fel az oldalra!

Ha a regisztráció, vagy a képfeltöltés során bármilyen problémába ütközöl, kérjük, írj egy emailt a beaglekepek kukac gmail.com -ra és segítünk! Ügyelj rá, hogy kutyusod azonosítóját mindig pontosan add meg, mert sok ugyanolyan kutyus van regisztrálva, ezért pontosan kell tudnunk, melyik négylábúról van szó. Az azonosítód, (ékezet nélküli, csupa kis betűvel írt név), megtalálható a profilodnál, a @ jelzés után.

Oldalunk célja a beagle kutyákat érintő mindennemű információk közlése, továbbá szeretnénk lehetőséget adni a beagle gazdiknak az ismerkedésre, a kutyáik közös sétáltatásához és egyéb hasznos kutyás programokban történő közös részvételhez. Az elveszett és talált beagle kutyák hirdetéseinek külön rovatot tartunk fenn, kérjük, erre a célra használjátok a Beagle apró menüt.

A beagle-club.hu nem kívánja támogatni az illegális kutya kereskedelmet, továbbá látogatóink nyugalmának érdekében minden pároztatásról és eladó kutyákról szóló, vagy eladó kutya után érdeklődő hirdetést és profilt törlünk az oldalról! Kérjük, ezt vedd figyelembe és csak akkor regisztrálj az oldalunkra, ha a fentieket elfogadod!

Reméljük, új, interaktív oldalunk mindenkinek elnyeri majd a tetszését és veletek együtt sokat mosolyoghatunk majd a sok aranyos beagle fényképen, a beagle rendezvényeken történteken, és együtt örülhetünk majd klubtársaink eredményeinek is, legyen szó valamely kutyás sportról, vagy egyéb feladatról!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .