Talált kacsák keresik gazdájukat!

A nyár végén először került hazánkban is megrendezésre a külföldön már nagy népszerűségnek örvendő Kacsafutam elnevezésű esemény. A Kacsafutam egy gumikacsa-úsztató verseny, ahol a versenyzők a folyóra „rászabadított” gumikacsák, a szurkolók pedig a „gazdáik”. A budapesti kacsafutam első száz célba érő kacsáját nevező játékos különböző tárgynyereményt és egzotkus utazást nyert, de a többiek is izgulhattak és jól érezhették magukat a verseny ideje alatt…

Kipecázott gumikacsák

A verseny apropója volt a szórakoztatás mellett a segítségnyújtás is, hiszen ez egy jótékonysági rendezvény volt, ahol a gumikacsák árából szerzett bevétel egy részével minden játékos az Unicef alapítványt támogatta.

Bár a játékosok részvételükkel, vagyis gumikacsájuk szervezők általi vízre helyezésével mindannyian lemondtak saját gumikacsájukról, a verseny végén jópár gumikacsa elszabadult, így a program a verseny végével még nem ért véget, a résztvevők legnagyobb örömére.

Gumikacsak felugyelet alatt

A Kacsafutam végén rengetegen indultak megkeresni az elszabadult kacsák között sajátjaikat, ami újabb, izgalmas, órákig tartó programot jelentett a szerelmeseknek és a családosoknak egyaránt. Főleg a gyerekek élvezték a keresést, de a felnőttek is önfeledten, örömmel pecázták partra a kis figurákat. Aznap a legkitartóbbak több szatyornyi gumikacsával tértek haza, mi is megmentettünk néhányat…

Íme a talált kacsák. Kérjük, oszd meg felhívásunkat barátaiddal, hogy minden kacsáját kereső gazdihoz eljusson a talált kacsák híre! Sok kis gyerek várja haza a saját kis gumikacsáját! Mindenki segítségét nagyon köszönjük!

Várjuk a képeken látható kacsák eredeti gazdáit, akik a kacsájuk ellenőrzőszelvényének felmutatása ellenében Budapesten, előre egyeztetett időpontban átvehetik saját kacsájukat. A kacsádért jelentkezni e-mailben lehet, a beaglekepek kukac gmail pont com címen. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ellenőrzőszelvény nélkül senkinek nem áll módunkban átadni a kacsáját! A kacsák átadásából eredő esetleges konfliktusokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

Aki a fentiek között nem találta a kacsáját, nézze meg partneroldalunkon is a talált kacsák fényképeit!

Figyelem! A visszajuttatott kacsákat alaposan tisztítsa meg mindenki, mert bár mi lemostuk és tisztába tettük őket, azért előfordulhat még piszok…

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .