Tobi agilitys karrierje

Filep Viktor vagyok, az ÁlomBejglimet meg Tobinak hívják. A mi történetünk 2010. októberében kezdődött, amikor megkaptam Tobit.

Tobi_beagle

Egy teljesen átlagos séta közben találkoztunk a leendő agility edzőmmel, aki mondta hogy van egy ilyen sport és menjünk le megnézni a kutyasuliba.( Ekkor voltunk 5 hónaposak ) Másnap lementünk, és ettől a perctől kezdődött az agilitys karrierünk. Ám nem volt teljesen zökkenőmentes a pályafutásunk, sajnos ebben az évben költöztünk le Balatonra, ezért kevés idő jutott az alapokat lefektetni. A sok gyakorlás és szorgalom azonban meghozta gyümölcsét, a kezdeti nehézségek ellenére sok szép eredményt tudhatunk a hátunk mögött.Legszebb eredményeink: – Országos Medium Junior Bajnok – Köztársaság Kupa Junior Bajnoka. Idén kijutottunk az European Open-re, nagyon büszke vagyok az én kicsi Tobimra arra is hogy ilyen ügyes, és arra is hogy ilyen BEAGLE :D

Én azt mondom hogy, egy Beagle-nél nincs lehetetlen (lehet hogy a többi fajtánál kicsit könnyebb), annyi mindent elértem nála sok gyakorlással, türelemmel és nem csak az agilityre gondolok (A beagle és az agility), pl.: lehívható a vadakról, nem szökős, engedelmes stb. Szóval minden Beagle tulajdonosnak azt üzenem kitartás, mert lehet hogy nehezebb de siker annál édesebb.

Filep Viktor - Tobi beagle
Viktor & Tobi

Csatlakozz az Agilitys csoporthoz. Várjuk hasonló, beagle sikerekről szóló történeteiteket a beaglekepek kukac gmail pont com email címre!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .