Ünnepi Beagle Fotópályázat 2012, Szavazás

A 2012 -es, év végi, Ünnepi Beagle Fotópályázat  ma éjfélkor lezárul. Ma még lehet tehát képet küldeni, de ez az utolsó nap, az utolsó lehetőség nevezni a játékra, ahol egy nevezéseddel három esélyed van nyerni! A nyereményekről és a fotópályázat további részleteiről a játék szabályzatában olvashatsz!

Holnaptól összedugjuk a fejünket és átnézzük egyesével a képeket, amelyek közül kiválasztjuk a legjobbat. Az eredményhirdetés a ma induló szavazás lezárta után fog megtörténni, ekkor fogjuk kihirdetni mindhárom nyertest:

  • a legaranyosabb kép küldőjét
  • a közönségszavazás nyertesét
  • a sorsolással kiválasztott nyertest

A mai naptól tehát lehet szavazni, akár több képre is, de minden képre csak egy szavazatot tudsz leadni, ami vissza nem vonható – ezért jól gondold meg, mielőtt szavazol, hogy melyik képre adod le a voksod!

A játék ezen részében növelheted az esélyed azzal, ha megosztod a képeket tartalmazó linket, ha szólsz a rokonaidnak, barátaidnak, kutyás ismerőseidnek, hogy szavazzanak a képedre, hiszen a közönségszavazás nyertese az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapja!

A szavazás egy hétig fog tartani, a szavazatokat 2013. február 1. éjfélig lehet leadni a képekre.

A szavazás 2013.02.01-én, 0:00-kor (CET) lezárult!

[scg_html_vonal]

Felhívás | Képek | Szavazás | Nyertesek

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .