A Beagle Club Online kincsesládájából: A Kutya magazin

A Beagle Club Online történetében ma már több tucatnyi kedves történet sorakozik egy képzeletbeli polcon. Pontosan abban a szekrényben, ahonnan a zokniknak rendszeresen lába kél és amellett a polc mellett, ahová néha pejnahajder beagle kutyánk is beköltözik.

A beagle megtanított fogócskázni és bújócskázni, megtanított a szívünk mélyén vele együtt gyereknek maradni. Amikor épp nem abban a bizonyos szekrényben lapult, akkor az orrunknál fogva vezetett és egy kutyás magazinba fészkelte be magát. De nem ám egy kis szamárfülnyi ficakban! Beagle-hez méltóan. Úgy telepedett be a beagle az újságba, mint ahogy a gazdi ágyába: nem sok hely maradt a többieknek…

Ebben az időszakban már nem csak a beagle orrocskák voltak rendszeresen forró nyomon! Beagle gazdi legyen a talpán, aki ne tanult volna egyetsmást egy bígültől! A Beagle Club Online törzstagjai már rutinosan kiszagolták a kóbor beagleket, majd a cikk megjelenését követően valami olyan nemes dolgot hoztak létre, ami mérföldkő volt mindannyiunk életében!

Hogy mi volt ez, a következő cikkünkből kiderül!

Beagle Club Online “A kutya” magazin

Beagle Club Online – A kutya magazinban
Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .