A műtét sikerült: a szívecskék is erre utaltak!

Köszönjük mindenkinek, aki szorított kis Főnökünkért, örömmel jelentjük, hogy a tegnapi műtét sikeres volt! Beigli köszöni szépen, jól van, meglepetésünkre már tegnap este lábra tudott állni. Falatozott is egy keveset, és a pisi is rendben van. A mai napot kisebb megszakításokkal csaknem átaludta, ébren pedig úgy tűnik, a körülményekhez képest jól érzi magát.

Tegnap, amíg a műtétet megelőző vizsgálati eredményre vártunk, ebéd híján benéztünk egy boltba, valami harapnivalóért. Ilyenkor az ember torkán nem sok minden tud lemenni, ezért mindössze egy Túró Rudit vettünk, de nem ettük meg. Épp elég méretes gombóc volt a torkunkban…

Beigli fontos nekünk: Meglepivel vártuk a műtét után
Beigli fontos nekünk

A szívecskék talán már a műtét eredményére utaltak

Amikor azonban megláttuk a feliratot a Túró Rudin, nem volt kérdés, hogy ez a rudi Beiglié, ezért félreraktuk a műtét utánra. Mielőtt bárki is azt feltételezné rólunk, hogy a kutyánkat méreggel tömtük közvetlenül a beavatkozás után, a rudit csak a műtét másnapján kapta meg, természetesen a csokibevonat nélkül, hiszen mint ismert, a csokoládé méregként hathat a kutyákra!

Túró rudi csoki nélkül
A Túró rudit Beigli csoki bevonat nélkül kapta meg, darabokban

Reméljük, az elkövetkezendő napokban hamar felerősödik a Főnökasszony, és újra teljesíthetjük majd a parancsait, most azonban még pihennie kell, hogy a műtéti bibi biztonságban összeforrjon. Köszönjük az érdeklődést azoknak is, akik csatlakoztak a Youtube csatornánkon indított élő bejelentkezésünkhöz!

Hamarosan jövünk a műtét részleteivel!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .