Alma, Bogyó és Mázli gazdit találtak!

„Gazdit keres 3 beagle kutyus, akik a BEAGLE-ért KHE gondozásában vannak, szörnyű körülmények közül mentette ki őket az egyesület, de mostmár jó kezekben várják új gazdájuk jelentkezését! A kutyusok oltásaikat és a microchipet megkapták, az ivartalanítás után örökbe fogadhatók. A 3 beagle egy kisfalka. Egy helyről jöttek, nagyon szeretik egymást. Ha csoda történne, és valaki együtt fogadná őket örökbe, az lenne számomra a legnagyobb öröm, és boldogság.” – szólt a hirdetés, mely 2011.05.14-én aktualítását vesztette, a kutyusok mindannyian gazdira találtak!

Mázli, aki babéziás voltMázli: Beagle szaporító telepről mentett kb 12 kg-os törzskönyves 6 éves mini beagle. Rettenetes állapotban hoztuk el, 2 szuka beaglevel együtt, büdösen, bolhásan, bolha allergiásan, a csontos részeken a sok betonon való fekvéstől, üléstől kikopott szőrrel, ráadásul babéziás volt. Ha nem hozzuk el, elpusztult volna szegény. Még 3 hétig májvédő gyógyszereket kell szednie, ezután kaphat csak védőoltásokat, és csak később lehet ivartalanítani.

AlmaAlma: 7 éves, pici, nagyon kedves, nyugodt szuka. Ő is a szaporító telepről lett mentve. Törzskönyve van. Oltásait, mikrochipet megkapta. 2010.10.14. ivartalanítva lett. Kb. 10-12 kg mini beagle.

BogyóBogyó: 5 év körüli szuka, nagyon aranyos, kedves barátkozós, játékos. Oltásait, mikrochipet megkapta. 13 kg minibeagle, fenekén a sok betonon üléstől a szőr ki van kopva, de az szépen visszanől, egy gondoskodó gazdi mellett. 2010.10.14-én ivartalanítva lett ő is.

Mázli, Alma, Bogyó

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .