Beagle origami 10 fontos bankjegyekből

London utcáit a minap angol 10 fontos bankjegyekből hajtogatott beagle kutyák lepték el. A papír-beagle kutyusokkal egy „Beagle Street” nevű angol biztosító társaság kívánja felhívni magára a figyelmet.

A társaság által indított „Release the Pounds” néven indított kampány célja egy olyan életbiztosítási szolgáltatás megismertetése a papírkutyákon keresztül, ami állításuk szerint a többi biztostó ajánlatánál 30%-al olcsóbb.

Összesen 500 darab 10 fontos bankjegyet hajtogattak papírkutyává, és helyezték el őket London legkülönbözőbb részein. A beagle origami megtalálója természetesen zsebre tehette a kellemes meglepetést, melynek minden egyes darabja az életbiztosításra fölöslegesen kiadott pénz visszajuttatását jelképezi a biztosítótársaság részéről.

Egy biztos: a papírból készült mini beagle alkotásokra mindenki felfigyel, minden valószínűséggel Budapesten is örülnénk nekik, főleg, ha az origami egy 10 fontos bankjegyből van hajtogatva…

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .