Mesterebek: Dugó és Lara a lakberendező beagle kutyák

A mesterebek cikksorozatunk következő szereplői Dugó és Lara a két lakberendező beagle kutya, akik úgy gondolták, hogy egy kicsit „átrendezik” otthonukat a saját ízlésük szerint.

A mi kis Dugónk és Laránk mint lakberendezők

Lara beagle kutya

Sziasztok! A nevünk Dugó és Lara.. :)

Mi panelba lakunk. Anyáékkal mindig megyünk sétálni és a parkban szoktunk kertészkedni. De sajnos nem lehetünk egész nap ott, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy segítünk anyának átrendezni a lakást. :)

Anya nagyon mérges volt. Nem is értjük, hiszen olyan kicsi volt a fürdőszoba, hogy muszáj volt lebontani a falat. A szobában a falnak olyan csúnya színe volt, hogy segítettünk leszedni a tapétát.

A szobában is muszáj volt valamit csinálni, mert mindig kopogott a körmünk a padlón és a szomszéd vissza kopogott nekünk, ami nekünk nagyon nem tetszett.

Megmosolyogtatott a sztori? Ha igen, minden lájknak és hozzászólásnak nagyon örülünk mi is és Dugó és Lara gazdája is! Köszönjük! Most pedig rajtad a sor!

Várjuk a mesterebek történeteit és fotóit! Email címünk: beaglekepek@gmail.com

Kérünk mindenkit, hogy lazítson egy kicsit és tegye félre a másik gazdival szembeni ítéleteit! Itt most a humor a fontos, ezért fókuszáljunk a kis lökötteinkre és ne veszekedjünk! Fontos továbbá, hogy egy jó sztori, vagy kép kedvéért semmit ne erőltessünk a kutyánkra!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .