Mesterebek: Harley, a botanikus beagle kutya

Czifra Piroska beagle kutyája Harley igazi csodabogár. Mindössze négy hónapos, de már most képes önálló döntéseket hozni. Saját farkának hála megszakítások nélkül veszi a jelet, így a beagle internetről autodidakta módon elsajátította a kertészet és a botanika bonyolult tudományát. Harley egyedülálló módon gondoskodik a növényekről és nem fél megmutatni tehetségét.

Harley beagle története a gazdi, Czifra Piroska tollából:

Harley, a botanikus beagle kutya

Sziasztok skacok! Rég nem jelentkeztem már! Idő közben 4 hónapos nagylegény lettem🐕, és 9 kg tiszta izom💪😉. Gondoltam itt az ideje szakmát tanulni. Erősen gondolkodtam a cipész🥾👠 mesterségen is, mert Jessi anyu is azt űzte egy ideig. De azt meg untam és szakmát váltottam.Úgy gondoltam, kertész leszek🌸😜! Íme itt a büszke kezdet, egy futó tuja🌲, amit a gazdi írtó rossz helyre ültetett! De gondoltam majd én meg lepem, és meg mutatom neki hogy hogy is kell ezt csinálni! Kint úgyis hideg van már! Szerintem itt a nappaliban tök jó helye lenne! Gondoltam a gazdi hoz egy cserepet nekem. De a söprűvel🧹 futott felém az a boszorkány🧙‍♀️! Én ezt nem is értem! Hol marad a hála és a köszönet a nagy munkámért ?? Hagyjon engem a gazdi békén! Menjen, nyugodjon le, és inkább repüljön azzal a söprűvel🧹 egy kört, ne hadonásszon itt nekem! Majd én meg mutatom mindenkinek! Akkor is kertész leszek és kész!🌱🌼🌷😇 Harley a Botanikus, aki a kertészet mestere 🌷🌱😜

Czifra Piroska

Az idézett kép és a szöveg a gazdi engedélyével, változtatás nélkül jelent meg weboldalunkon.

Megmosolyogtatott a sztori? Ha igen, minden lájknak és hozzászólásnak nagyon örülünk mi is és Harley gazdája is! Köszönjük! Most pedig rajtad a sor!

Várjuk a mesterebek történeteit és fotóit! Email címünk: beaglekepek@gmail.com

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .