Sony beagle – Beagle Agility Otthon videó

Én Antal Márió vagyok , az ő neve Sony és jelenleg 6 éves . Ez a videó nem mostani kb. 3-4 oktatáson voltunk ami olyan 8 órát jelenthet. Nagyon tehetséges volt talán ezért is volt könnyű dolgom. Tud még pár trükköt amit nem vettem fel és arra vagyok a legbüszkébb, hogy mind ezt Beagle-ként tudja.

Sokan mondták rá, hogy ő tuti Border. Igazából én oktatást nem tanultam, de még előző kutyámmal Sissyvel (aki tacskó-spániel keverék volt és még fogékonyabb volt , mint Sony) jártunk 1-2 hónapot és beletanulgattam a „szakmába”. A kutyázás mindig is érdekelt és versenyző is szerettem volna lenni, de nem alakult így sajnos. Annyival zárnám a mondandómat: Minden kutya annyit tud, amennyit a gazdája!!!

(Sissyt csak érdekességként küldtem el. Oda ő mászott fel magától parancsszóra, majd mondtam: Maradsz és ott maradt. :)

Beagle Agility Otthon ( He’s a maniac)

Küldd be TE is kutyád akár hétköznapi történetét, – legyen az vidám, szomorú vagy tanulságos – és megosztjuk weboldalunkon. Képes leírásaitokat a beaglekepek kukac gmail.com -ra várjuk vagy a Gazdik Küldék-ben.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .